Το Twitter σάς επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιείτε κλειδιά ασφαλείας ως τη μόνη μέθοδο 2FA

Το Twitter σάς επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιείτε κλειδιά ασφαλείας ως τη μόνη μέθοδο 2FA

Στα τέλη του περασμένου έτους, το Twitter πρόσθεσε υποστήριξη για κλειδιά ασφαλείας, προκειμένου να παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους λογαριασμούς σας και να διευκολύνει τη σύνδεση σε Android και iOS, όπως μπορείτε να κάνετε και στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να έχετε μια άλλη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας, όπως την επαλήθευση SMS, προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή ασφαλείας.

Αυτό αλλάζει τώρα καθώς το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κλειδιά ασφαλείας ως τη μόνη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε μια άλλη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κλειδιά ασφαλείας ως τη μόνη επιλογή 2FA τόσο σε κινητά όσο και στον ιστό- δεν υπάρχει ανάγκη προσθήκης SMS ή κωδικού ελέγχου ταυτότητας ως αντίγραφο ασφαλείας

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το Twitter έπαιξε τη νέα επιλογή όταν ανακοίνωσε τη δυνατότητα εγγραφής και σύνδεσης με πολλά φυσικά κλειδιά τόσο σε κινητά όσο και στον ιστό. Προηγουμένως, ένας ιστότοπος σας επέτρεπε να χρησιμοποίησετε μόνο ένα κλειδί ασφαλείας.

Το Twitter σημείωσε επίσης πόσο σημαντική είναι η νέα αλλαγή, ειδικά σε άτομα που ενδέχεται να μην μπορούν να έχουν εφεδρική μέθοδο 2FA ή δεν θέλουν να μοιραστούν τον αριθμό επικοινωνίας τους με την εταιρεία. Αναφέρθηκε επίσης στα κλειδιά ασφαλείας ως ο πιο «αποτελεσματικός τρόπος» για την προστασία του λογαριασμού σας. Η τελευταία επιλογή αναμένεται να ενισχύσει την ασφάλεια του λογαριασμού σας σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *