Η Xiaomi θα  λανσάρει ένα νέο φορητό υπολογιστή Mi στην Ινδία αργότερα αυτό το μήνα

Η Xiaomi θα λανσάρει ένα νέο φορητό υπολογιστή Mi στην Ινδία αργότερα αυτό το μήνα

Η Xiaomi δεν είναι απλώς μια μάρκα smartphone στην Ινδία, καθώς κατάφερε να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της τα τελευταία δύο χρόνια. Πέρα από τα smartphone και τις τηλεοράσεις, η εταιρεία είναι επίσης ένα δημοφιλές όνομα στον χώρο υπολογιστών της χώρας. Το Mi Notebook 14, το Mi Notebook 14 Horizon Edition είναι μερικά από τα δημοφιλή που διατίθενται σήμερα στην αγορά, αλλά η κινεζική μάρκα θέλει να φτιάξει περισσότερους φορητούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με τον διάσημο Ινδό συμβουλευτή Ishan Agarwal, η Xiaomi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο φορητό υπολογιστή Mi στην Ινδία αργότερα αυτό το μήνα. Ένας νέος φορητός υπολογιστής με επωνυμία Redmi πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με τον συμβουλή. Μια άλλη ινδική tipster Yogesh έχει επιβεβαιωθεί ότι υποστήριξε ο Agarwal  λέγοντας ότι τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου  .η Xiaomi αναμένεται να ξεκινήσει ένα νέο φορητό υπολογιστή Mi. Ωστόσο, και οι δύο αναλυτές δεν μας έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του επερχόμενου φορητού υπολογιστή Mi.

Η Xiaomi δεν έχει επιβεβαιώσει τι ισχυρίζονται οι ανατρεπόμενοι. Αλλά και οι δύο ανατροπές έχουν εξαιρετικό ιστορικό στο να είναι ακριβείς στις περισσότερες από τις διαρροές. 

Όσον αφορά το τι πρόκειται να κυκλοφορήσει η κινεζική εταιρεία , υπάρχουν εικασίες ότι η Xiaomi θα λανσάρει το Mi Laptop Pro, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην κινεζική αγορά. Η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να λανσάρει το Mi Notebook Pro X, ένα φορητό υπολογιστή  παιχνιδιού που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν μπορούμε να φτάσουμε στο συμπέρασμα ακόμα, επειδή η μάρκα Chinse δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τη φήμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *