Η PowerColor προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Radeon RX 6600

Η PowerColor προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Radeon RX 6600

Η  PowerColor έχει ήδη κατηγορίες προϊόντων για δύο από τις μη κυκλοφορούμενες κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 6600.

Ο ιστότοπος PowerColor διαθέτει ήδη κατηγορίες Radeon RX 6600 XT και Radeon RX 6600. Αυτές οι δύο κάρτες που βασίζονται στην Navi 23 GPU είναι πιθανό να παρουσιαστούν σύντομα, επειδή τέτοιες ενημερώσεις συμβαίνουν συνήθως πολύ κοντά στην κυκλοφορία του προϊόντος.

Δυστυχώς, ο ιστότοπος δεν παρέχει λεπτομέρειες στις κάρτες. Δεν αναγράφονται κάρτες γραφικών ούτε παρέχονται προδιαγραφές. Φαίνεται ότι μόνο οι κατηγορίες προστέθηκαν σε αυτό το σημείο.

Η AMD αναμενόταν αρχικά να λανσάρει το single-fan Radeon RX 6600 της σειράς στο πρώτο εξάμηνο του 2021, όπως δηλώθηκε επίσημα στην CES τον Ιανουάριο. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη και τα διακριτά μοντέλα καταναλωτών με βάση το Navi 23 αντιμετώπισαν καθυστέρηση. Ωστόσο, η AMD κυκλοφόρησε έως και τέσσερα προϊόντα Navi 23, συμπεριλαμβανομένων των Radeon RX 6600M (GPU για κινητά), Radeon Pro W6600 (και της παραλλαγής του για κινητά), και επιβεβαίωσε ότι ο δείκτης αυτοκινήτου Tesla χρησιμοποιεί τώρα GPU Navi 23 για το σύστημα ψυχαγωγίας.

Το AMD Radeon RX 6600 XT πρόκειται να διαθέτει GPU Navi 23 XT με επεξεργαστές ροής 2048, καθώς και μνήμη 8 GB GDDR6 σε μια διεπαφή 128-bit. Κρίνοντας από τις προδιαγραφές άλλων μοντέλων Navi 23, θα πρέπει κανείς να αναμένει ότι το RX 6600 XT θα προσφέρει πολύ υψηλές ταχύτητες ρολογιού καθώς και σχετικά χαμηλό TDP. Η ημερομηνία κυκλοφορίας όμως παραμένει ένα άγνωστο, αλλά πλησιάζει σίγουρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *