Η Ubisoft φέρεται να ανανεώνει το Assassin’s Creed με ένα νέο παιχνίδι με live-service

Η Ubisoft φέρεται να ανανεώνει το Assassin’s Creed με ένα νέο παιχνίδι με live-service

Η Ubisoft επιβεβαίωσε επίσημα την ύπαρξη ενός νέου Assassin’s Creed παιχνιδιού με το όνομα “Infinity”, μετά από μια αναφορά από το Bloomberg που περιγράφει λεπτομερώς το νέο διαδικτυακό παιχνίδι που βασίζεται σε υπηρεσίες. Παρόλο που η ανακοίνωση της Ubisoft δεν ρίχνει πολύ φως σε ποια μορφή θα πάρει το νέο παιχνίδι, το Bloomberg αναφέρει ότι θα είναι ένα εξελισσόμενο διαδικτυακό παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του Fortnite ή του GTA Online.

Το “Infinity” σηματοδοτεί  να είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του franchise από το ντεμπούτο του το 2007. Μέχρι τώρα, η Ubisoft τείνει να κυκλοφορήσει ένα νέο αυτόνομο Assassin’s Creed παιχνίδι μία φορά κάθε δύο χρόνια, το καθένα επικεντρώθηκε σε μία μόνο τοποθεσία και χρονική περίοδο. Αλλά σύμφωνα με το Bloomberg, το Infinity θα διαθέτει πολλές συνδεδεμένες ρυθμίσεις που ενδέχεται να εμφανίζονται και να παίζουν διαφορετικά, και αυτός ο αριθμός μπορεί να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο παιχνίδι απέχει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία.

Ο τίτλος σηματοδοτεί επίσης μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η Ubisoft αναπτύσσει τα Assassin’s Creed παιχνίδια . Ενώ οι προηγούμενοι τίτλοι έχουν γενικά διευθυνθεί εναλλακτικά από τις ομάδες του στο Μόντρεαλ και στο Κεμπέκ, το νέο παιχνίδι αναπτύσσεται κάτω από μια «συνεργατική δομή μεταξύ στούντιο» μεταξύ των δύο στούντιο. «Πιστεύουμε βαθιά ότι αυτή είναι μια ευκαιρία για ένα από τα πιο αγαπημένα franchise της Ubisoft να εξελιχθεί με έναν πιο ολοκληρωμένο και συνεργατικό τρόπο που δεν επικεντρώνεται  στα στούντιο αλλά  περισσότερο επικεντρώνεται στο ταλέντο και την ηγεσία, όχι ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται εντός της Ubisoft », λέει η εταιρεία.

Η ανάπτυξη του τίτλου φέρεται να έχει επηρεαστεί από ένα πρόσφατο κύμα   σεξουαλικών παραπτωμάτων  που προέκυψαν στους ανώτερους υπαλλήλους Ubisoft το  τελευταίο χρόνο . Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θυμώνουν ότι οι διευθυντές που κατηγορούνται για κακή συμπεριφορά εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις εντός της εταιρείας. Ένας εκπρόσωπος της Ubisoft είπε στο Bloomberg, «Οποιοσδήποτε υπάλληλος είχε ισχυρισμούς και παραμείνει στην Ubisoft έχει ελεγχθεί η περίπτωσή του αυστηρά από τρίτη εταιρία και είτε απαλλάχθηκε είτε υπέστη κατάλληλες πειθαρχικές ενέργειες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *