Η Microsoft ενδέχεται να ανακοινώσει το Cloud PC στις 15 Ιουλίου

Η Microsoft ενδέχεται να ανακοινώσει το Cloud PC στις 15 Ιουλίου

Η Microsoft φημολογείται ότι εργάζεται στο Cloud PC, μια υπηρεσία εικονικοποιημένου λειτουργικού συστήματος που είναι ενσωματωμένη στην εικονική επιφάνεια εργασίας των Windows (τώρα ονομάζεται Azure Virtual Desktop – ή AVD), για λίγο τώρα. Η προσφορά λέγεται ότι επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκτελούν υπηρεσίες Windows και Microsoft 365 μέσω του cloud σε υπολογιστές και λεπτούς πελάτες που μπορούν να «παραδοθούν από την Azure και να διαχειρίζονται η Microsoft». Ωστόσο, σε αντίθεση με το AVD που χρεώνεται με βάση την κατανάλωση, το Cloud PC μπορεί να αποκτηθεί σε σταθερή τιμή ανά χρήστη, σύμφωνα με μια λίστα εργασίας που εντοπίστηκε πέρυσι.

Ενώ η υπηρεσία φημολογήθηκε ότι θα ανακοινωθεί την άνοιξη φέτος, αυτό δεν συνέβη. Τώρα, μια νέα αναφορά υποδηλώνει ότι η εταιρεία ενδέχεται να ετοιμάζει ένα λανσάρισμα για την προσφορά κατά τη διάρκεια του επερχόμενου εικονικού συνεδρίου Inspire. Μια συνεδρία με τίτλο “What Next Next in End-User Computing” που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου υποδηλώνει τη “νεότερη λύση cloud της Microsoft για την ενεργοποίηση υβριδικών εργασιών”, πιθανώς υπαινιγμό για το Cloud PC. Επιπλέον, ο Foley προσθέτει ότι, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν, ο ομιλητής που αναφέρεται στη συνεδρία, ο Scott Manchester, εργάζεται στο Cloud PC, το οποίο είναι εσωτερικά κωδικοποιημένο «Deschutes».

Στιγμιότυπα οθόνης και υποδείξεις για την επικείμενη κυκλοφορία έχουν κάνει επίσης γύρους στο Twitter. Οι άνθρωποι στο Aggiornamenti Lumia μοιράστηκαν ένα πιθανό στιγμιότυπο οθόνης του sizzle reel για την προσφορά, στο Twitter, προσθέτοντας ότι περίμεναν μια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των Windows 11 τον περασμένο μήνα. Αυτές οι συμβουλές παρέχουν περαιτέρω εμπιστοσύνη στη θεωρία ότι η έναρξη αναμένεται να συμβεί νωρίτερα και όχι αργότερα.

Τέλος, φαίνεται ότι το Cloud PC βρίσκεται ήδη σε ιδιωτικό έλεγχο με ορισμένους οργανισμούς και ότι η προσφορά ενδέχεται να πωληθεί με διαφορετικές επιλογές συνδρομής, ανάλογα με τους πόρους που απαιτούνται για τον πελάτη.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *