Το FPS Boost έρχεται στο Dark Souls III επιτρέποντας 60FPS στο Xbox Series X |

Το FPS Boost έρχεται στο Dark Souls III επιτρέποντας 60FPS στο Xbox Series X |

Oι ιδιοκτήτες του Xbox Series X | S μπορούν τώρα να απολαύσουν το Dark Souls III σε διπλάσιο του αρχικού ρυθμού καρέ, καθώς η Microsoft επέκτεινε σήμερα τις προσπάθειες FPS Boost για να καλύψει το μαζικά δημοφιλές RPG από το 2016 .

Χάρη στην εφαρμογή, η προς τα πίσω συμβατή έκδοση του Dark Souls III τώρα τρέχει με 60fps για τις τελευταίες κονσόλες της Microsoft, διπλασιάζοντας στόχο την απόδοση 30FPS του Xbox One γενιά που ήταν εκεί από την αρχή. Αυτό θα πρέπει σίγουρα να κάνει την χρήση του παιχνιδιού ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία. Δεν φαίνεται να έχει βελτιωθεί η αρχική ανάλυση 900p.

Ο Διευθυντής Διαχείρισης Προγράμματος στο Xbox Jason Ronald σχολίασε επίσης τη λειτουργία ευχαριστώντας την FromSoftware και την Bandai Namco για τη συνεργασία τους. Ο Ρόναλντ λέει ότι το FPS Boost “απαιτούσε μια ολοκαίνουργια τεχνική, μοναδική για το Dark Souls 3“, για να επιτρέψει τα οφέλη απόδοσης, αν και αυτό δεν ήταν διερευνημένο.

Για όσους βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με το FPS Boost, είναι μια σειρά τεχνικών βελτίωσης της απόδοσης που χρησιμοποιούνται από την ομάδα Backward Compatibility της Microsoft που μπορούν να εφαρμοστούν σε παιχνίδια χωρίς να χρειάζονται πόρους του προγραμματιστή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διπλασιασμό, και μερικές φορές τετραπλασιασμένο, ρυθμούς καρέ . Μέχρι στιγμής, σχεδόν 100 συμβατά παιχνίδια προς τα πίσω έχουν λάβει τη θεραπεία για το Xbox Series X | S.

Αφήνοντας πίσω από το Kingdom of Lothric, το Elden Ring  που είναι το επόμενο project των   FromSoftware και Hidetaka Miyazaki, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου σε PC, Xbox Series X | S και PlayStation 5.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *