Η έκδοση επόμενης γενιάς Witcher 3 θα περιλαμβάνει δωρεάν DLC εμπνευσμένο από τη σειρά Netflix

Η έκδοση επόμενης γενιάς Witcher 3 θα περιλαμβάνει δωρεάν DLC εμπνευσμένο από τη σειρά Netflix

Πέρυσι, το CD Projekt RED αποκάλυψε ότι δούλευε σε μια έκδοση επόμενης γενιάς του επιτυχημένου RPG The Witcher 3: Wild Hunt, αν και δεν υπήρχε ένα παράθυρο κυκλοφορίας. Σήμερα κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης WitcherCon, το στούντιο αποκάλυψε ότι η αναβάθμιση θα φτάσει αργότερα φέτος και θα περιλαμβάνει μερικά μπόνους εμπνευσμένα από τη σειρά The Witcher του Netflix. Το στούντιο παρουσίασε επίσης το ανανεωμένο εξώφυλλο, όπως φαίνεται παραπάνω.

Τα DLC φαίνεται να είναι πρόσθετα αντικείμενα που μεταφέρονται από την τηλεοπτική σειρά και όχι αντικείμενα από κάποια επέκταση του παιχνιδιού. Μπορεί να είναι παρόμοια με κάποια από τα δωρεάν DLC που έλαβε το RPG τους μήνες μετά την κυκλοφορία του το 2015, όπως εναλλακτική εμφάνιση για πλευρικούς χαρακτήρες και νέες κάρτες Gwent, καθώς και χτενίσματα και πανοπλίες για το Geralt.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μυστηριώδη νέα αντικείμενα, και ελπίζουμε ότι πρόκειται για την αναβάθμιση, θα έρθουν σύντομα σύμφωνα με το στούντιο.

Η Witcher 3: Wild Hunt έκδοση    έρχεται σε υπολογιστές, Xbox Series X | S και PlayStation 5 κάποια στιγμή αργότερα φέτος που περιέχουν το βασικό παιχνίδι, τις επεκτάσεις Blood and Wine και Hearts of Stone και DLC, καθώς και μια σειρά από οπτικές βελτιώσεις που περιλαμβάνουν υποστήριξη ανίχνευσης ακτίνων. Οι κάτοχοι της έκδοσης προηγούμενης γενιάς του παιχνιδιού θα λάβουν τη νέα έκδοση δωρεάν.

Εν τω μεταξύ, για όσους προσβλέπουν στην επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς, το Netflix ανακοίνωσε σήμερα στο WitcherCon ότι η  δεύτερη σεζόν του Τhe Witcher θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 17 Δεκεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *