Η Microsoft καταργεί μια παραβίαση των Windows 11 για να ενεργοποιήσει το μενού Έναρξη των Windows 10

Η Microsoft καταργεί μια παραβίαση των Windows 11 για να ενεργοποιήσει το μενού Έναρξη των Windows 10

H Microsoft κατάργησε μια εισβολή μητρώου στην τελευταία έκδοση προεπισκόπησης που επέτρεψε στους χρήστες των Windows 11 να επιστρέψουν στο “Κλασικό” μενού έναρξης των Windows 10.

Όταν η έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 διέρρευσε τον Ιούνιο, μία από τις πιο σημαντικές και πιο αμφιλεγόμενες αλλαγές ήταν ένα νέο αιωρούμενο μενού Έναρξη στο κέντρο της γραμμής εργασιών.

Αυτό το νέο μενού “Έναρξη” λήφθηκε από τα Windows 10X που έχουν πλέον αποθηκευτεί και περιλαμβάνει μια επανασχεδιασμένη διεπαφή με την κατάργηση ομάδων εφαρμογών και Live Tiles.

Για εκείνους που δεν τους άρεσε το νέο μενού Έναρξη, ήταν δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα καταγραφής μητρώου για να επιστρέψετε σε “Κλασική λειτουργία”, το μενού Έναρξη των Windows 10.

Για να μεταβείτε στο μενού Έναρξη των Windows 10, οι χρήστες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την τιμή “Start_ShowClassicMode” και να την ορίσουν σε 1 κάτω από το HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advanced κλειδί μητρώου.

Μόλις δημιουργήσετε την τιμή μητρώου και επανεκκινήσετε τη διαδικασία της Εξερεύνησης των Windows, το παλιό μενού Έναρξη θα ήταν ξανά διαθέσιμο, όπως φαίνεται παρακάτω:

Windows 10 Start Menu in WIndows 11

Την Πέμπτη, η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 11 build 22000.65 σε Insiders στο κανάλι «Dev». Δυστυχώς, μετά την εγκατάσταση της νέας αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης, οι χρήστες δεν μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιήσουν το μητρώο hack για να επαναφέρουν το παλιό μενού Έναρξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *