Αυτές οι τρεις απλές συμβουλές  θα κρατήσουν το iPhone σας ασφαλές από χάκερ.

Αυτές οι τρεις απλές συμβουλές θα κρατήσουν το iPhone σας ασφαλές από χάκερ.

Πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσετε το iPhone σας – και τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτό – ασφαλή από χάκερ και άλλους κακούς ανθρώπους εκεί έξω;

Δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ασφάλεια είναι ένα τεράστιο θέμα και θα μπορούσατε να αφιερώσετε τη ζωή σας σε αυτό, δεν είναι δύσκολο να φτάσετε σε ένα σημείο όπου το iPhone σας είναι πιο ασφαλές από το 99 τοις εκατό των άλλων iPhone εκεί έξω.

# 1: Ενημερώσεις

Βεβαιωθείτε ότι το iOS σας είναι ενημερωμένο. Αυτή είναι η κύρια γραμμή άμυνας σας ενάντια στα τρωτά σημεία. Ξέρω, ξέρω, υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλά αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε αυτές τις μέρες.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ενημερώνετε τις εφαρμογές σας, αλλά αυτό είναι δευτερεύον από το να ενημερώνετε το iOS.

 # 2: Ισχυρός κωδικός πρόσβασης

Εάν εξακολουθείτε να κυλάτε με 000000 ή 123456 ή κάτι τέτοιο ανόητο, αλλάξτε το.

Κάν ‘το τώρα.

Ενώ συμβαίνουν διαδικτυακές επιθέσεις, ο πιο πιθανός τρόπος με τον οποίο τα δεδομένα σας πρόκειται να διαρρεύσουν από το iPhone σας είναι από κάποιον να το πάρει και να το ξεκλειδώσει.

 # 2: Ισχυρός κωδικός πρόσβασης

Οι περισσότερες ευπάθειες του iPhone βασίζονται στο jailbreaking του iPhone.

Τα καλά νέα είναι ότι ένα jailbreak δεν μπορεί να επιβιώσει από μια επανεκκίνηση, οπότε η προσθήκη μιας εβδομαδιαίας επανεκκίνησης στο πρόγραμμά σας δεν είναι κακό.

Όχι μόνο σας προστατεύει από το κακό να φτάσετε στο iPhone σας, αλλά θα επιταχύνει επίσης τα πράγματα κάνοντας εκκαθάριση της μνήμης RAM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *