Το «Call of Duty: Warzone» παίρνει την πρώτη του λειτουργία objective-based

Το «Call of Duty: Warzone» παίρνει την πρώτη του λειτουργία objective-based

  Με πολλούς ανταγωνιστές  στο είδος δωρεάν παιχνιδιού, τα στούντιο πρέπει να συνεχίσουν να ενημερώνουν τα παιχνίδια τους ή να κινδυνεύουν να χάσουν παίκτες. Η τελευταία προσφορά της Activision για το Call of Duty: Warzone crowd είναι μια λειτουργία oblective based  που ονομάζεται Payload. Σε ένα πρώτο για το παιχνίδι, η αποστολή θα προστεθεί στις περιστρεφόμενες λίστες αναπαραγωγής ως μέρος της σεζόν Four Reloaded.

Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από τη νέα λειτουργία όταν κυκλοφορήσει ζωντανά με την ενημέρωση στις 12:00 ET την Πέμπτη 15 Ιουλίου. Το Payload  χωρίζει τους παίκτες σε δύο ομάδες των 20 που έχουν επιφορτιστεί είτε με συνοδεία ή επίθεση οχημάτων που μεταφέρουν δορυφορικά μέρη. Κάθε ομάδα πρέπει να ολοκληρώσει τον στόχο της εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Ως συνήθως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες φορτώσεις ή killstreaks (συμπεριλαμβανομένου ενός νέου πυροβόλου όπλου από το Black Ops Cold War) για να βοηθήσετε την πλευρά σας να κερδίσει τη νίκη. Θα μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να δημιουργήσετε εμπόδια για να σταματήσετε τα οχήματα στις πίστες.

Η εγκατάσταση δεν φαίνεται τόσο διαφορετική από τους τύπους αποστολών προστασίας ή καταστροφής που διατίθενται στο Rockstar’s GTA Online και το Read Dead Online. Ωστόσο, η καταπολέμηση των επιτιθέμενων με αλεξίπτωτο ή ο βομβαρδισμός βαρέων οπλισμένων φορτηγών μέσω πολλών σημείων ελέγχου ακούγεται πιο φρενήρη. Από την πλευρά της, η Activision χαρακτηρίζει το Payload ως μια κρίσιμη μάχη που “μπορεί να μετατοπίσει την ισορροπία του πολέμου μεταξύ του Περσέα και του ΝΑΤΟ.” 

Όσον αφορά τα μεγέθη αρχείων, η Warzone ενημέρωση θα κυμαίνεται από 8,9 GB έως 9,2 GB σε PlayStation και Xbox και PC, αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *