Οι Ευρωπαίοι χρήστες του TikTok μπορούν να λάβουν δωρεάν το Spotify Premium για τέσσερις μήνες

Οι Ευρωπαίοι χρήστες του TikTok μπορούν να λάβουν δωρεάν το Spotify Premium για τέσσερις μήνες

Εάν είστε άνω των 18 ετών και ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία ή την Τουρκία, μπορείτε να εξαργυρώσετε μια προσφορά από την TikTok για να λάβετε το Spotify Premium δωρεάν για τέσσερις μήνες. Η νέα προσφορά είναι διαθέσιμη σε όσους δεν έχουν εγγραφεί στο Spotify Premium στο παρελθόν.

Για να διεκδικήσετε την προσφορά, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και πατήστε το σήμα TikTok Rewards που μπορεί να βρεθεί στη  For You σελίδα “” και στη Me σελίδα “” της εφαρμογής. Επιπλέον, μπορείτε να μεταβείτε στη Discover σελίδα και να βρείτε το  TikTok x Spotify Rewards . Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα κουμπί με την ένδειξη Get 4 months for free που θα σας επιτρέψουν να εξαργυρώσετε την προσφορά.

Σχολιάζοντας την προσφορά, ο Marc Hazan, Αντιπρόεδρος, Global Head of Premium Business Development στο Spotify, δήλωσε:

«Ως η κορυφαία υπηρεσία ροής ήχου στον κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επιλέξιμους χρήστες TikTok σε πολλές αγορές πρόσβαση σε όλη τη μουσική και τα podcast που έχουν αγαπώ ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Το Spotify συνδέει καλλιτέχνες και ακροατές με έναν τρόπο που δεν ήταν δυνατό πριν, οικοδομώντας μια διαφορετική κοινότητα θαυμαστών μουσικής με γνώμονα την ανακάλυψη και την έμπνευση. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την ενθουσιώδη και αυξανόμενη βάση χρηστών της TikTok στα πολλά οφέλη του Spotify Premium: εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, κατ ‘απαίτηση και εκτός σύνδεσης. “

Εάν σκοπεύετε να επωφεληθείτε από την προσφορά και είστε νέοι στο Spotify και θέλετε ένα μέρος για να ξεκινήσετε, το TikTok έχει ήδη συντάξει αρκετές λίστες αναπαραγωγής στο Spotify, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε και να προσθέσετε σελιδοδείκτη εάν θέλετε τα τραγούδια που αναφέρονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *