Η GIGABYTE λανσάρει νέα Aorus Waterforce Series με υδρόψυκτο σύστημα

Η GIGABYTE λανσάρει νέα Aorus Waterforce Series με υδρόψυκτο σύστημα

Η GIGABYTE ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας Aorus Waterforce Series all-in-one (AIO)  . Τα νέα προϊόντα διατίθενται σε τρία μεγέθη  . 360mm, 280mm και 240mm που διασφαλίζουν ότι ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους περιβλημάτων. Η GIGABYTE είπε ότι η νέα της σειρά Aorus Waterforce λειτουργεί με όλες τις τρέχουσες και τις επερχόμενες υποδομές CPU πολλαπλών πυρήνων υψηλής απόδοσης και κληρονομεί λειτουργίες και σχέδια από τη σειρά Waterforce X της.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που κληρονομεί αυτή η σειρά από τη σειρά Waterforce X περιλαμβάνουν το σχέδιο περιστρεφόμενου πώματος 330 μοιρών, διάμετρο σωλήνα 7,8 mm για τη βελτίωση της ροής του νερού κατά 37% και το υλικό κατασκευής κεραμικού άξονα για αύξηση της αντοχής και της απαγωγής θερμότητας.

Σχολιάζοντας τα νέα προϊόντα, ο Jackson Hsu, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Προϊόντων της GIGABYTE Channel Solutions, δήλωσε:

«Με την αύξηση της συχνότητας και του αριθμού των πυρήνων των επεξεργαστών, οι παίκτες χρειάζονται καλύτερη απορρόφηση θερμότητας και πιο ήσυχα ψυγεία CPU. Τα AIO Liquid Coolers με εύκολη εγκατάσταση προτιμούνται περισσότερο από την παραδοσιακή ψύξη, αλλά αποκλείονται στην τιμή. Τα New Aorus Waterforce Series AIO Liquid Coolers ξεφορτώνουν τα προβλήματα. Έρχεται με εξαιρετική απαγωγή θερμότητας, σιωπή, ανθεκτικότητα και συμβατότητα σε προσιτή τιμή. “

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Aorus Waterforce Series είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και πού μπορείτε να παραλάβετε τα υγρά ψυγεία, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα Thermal Solution της GIGABYTE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *