Οι χρήστες του iOS σύντομα θα μπορούν να αντιδρούν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook χωρίς να στέλνουν σταδιακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι χρήστες του iOS σύντομα θα μπορούν να αντιδρούν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook χωρίς να στέλνουν σταδιακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα Emoji έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε ψηφιακά και, ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον αποκλειστικά για τους άμεσους αγγελιοφόρους συνομιλίας όπως το WhatsApp. Προς το παρόν, μπορείτε να στείλετε να εκφράσετε την αίσθηση σας στέλνοντας ένα emoji στο Outlook και τα καλά νέα είναι ότι τα emoji στον πελάτη email της Microsoft θα είναι πολύ πιο προσβάσιμα τους επόμενους μήνες.

Η Microsoft αναπτύσσει μια νέα δυνατότητα για τον πελάτη του Outlook iOS με σκοπό να καταστεί ευκολότερο για τους χρήστες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσα από emojis. Η νέα δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να στέλνουν σταδιακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρόμοια με το πώς αντιδράτε σε μηνύματα στο Skype. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αντίχειρες, να γελούν, να γελούν, να γιορτάζουν ή να κλαίνε για να απαντήσουν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.

Η Microsoft δεν αναφέρει για το αν αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για τον πελάτη του Outlook Android, αν και αναμένουμε ότι θα είναι διαθέσιμη για χρήστες σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Android, κάποια στιγμή. Αλλά για τον πελάτη iOS, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για το ευρύ κοινό τον Αύγουστο.

Outlook for iOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *