Σύμφωνα με πληροφορίες, το Netflix θα εισέλθει στον χώρο παιχνιδιών τον επόμενο χρόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Netflix θα εισέλθει στον χώρο παιχνιδιών τον επόμενο χρόνο

Πριν από μερικούς μήνες, οι φήμες άρχισαν να έλεγαν ότι το Netflix μπαίνει στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Παρόλο που η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε την έκθεση, δεν το αρνήθηκε ούτε όπως το 2018, όταν προέκυψαν παρόμοιες φήμες. Σήμερα, μια άλλη έκθεση ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία θα εισέλθει στη σκηνή των παιχνιδιών ήδη από το επόμενο έτος και έχει επίσης υπογράψει έναν ηγετικό ρόλο για την επιχείρηση.

Το Bloomberg  λέει ότι η Netflix προσέλαβε τον Mike Verdu ως “αντιπρόεδρο της ανάπτυξης παιχνιδιών”. Το στέλεχος έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Electronic Arts και ήταν επίσης διευθύνων σύμβουλος της επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας στο Facebook. Ο τίτλος της ονομασίας υπονοεί ότι το Netflix θα αναπτύξει τα δικά του παιχνίδια και όχι απλώς να αδειοδοτήσει τίτλους από τρίτα μέρη, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Ενώ η έκθεση ισχυρίζεται ότι το Netflix θα εισέλθει σε αυτό το χώρο το 2022, δεν δείχνει τι είδους εμπειρία σχεδιάζει η εταιρεία. Η μορφή διανομής των βιντεοπαιχνιδιών είναι επίσης ασαφής, αλλά πηγές κοντά στο θέμα έχουν δείξει ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να χρεώσει περισσότερα για αυτήν την ικανότητα.

Αν και ορισμένοι μπορεί να θεωρούν περίεργο ότι ο γίγαντας της ροής τηλεόρασης επεκτείνεται σε βιντεοπαιχνίδια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανταγωνίζεται την ηγεσία έναντι του περιεχομένου πολυμέσων που παίζει στις τηλεοράσεις, το οποίο δεν πρέπει απαραίτητα να είναι παραδοσιακές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Περαιτέρω στοιχεία αυτού του πειράματος φαίνονται στην κυκλοφορία του διαδραστικού θρίλερ Black Mirror: Bandersnatch το 2018.

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένα από αυτά τα σχέδια δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την εταιρεία, οπότε είναι ευάλωτα σε αλλαγές, εάν έχουν ποτέ καρποφορήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *