Το Warhammer 40,000: Η κυκλοφορία του Darktide προχώρησε πίσω στο 2022

Το Warhammer 40,000: Η κυκλοφορία του Darktide προχώρησε πίσω στο 2022

Το Warhammer 40,000: Το Darktide, ο επερχόμενος τίτλος συνεργασίας από την  ομάδα  Vermintide Fatshark, δεν προσγειώνεται πλέον φέτος καθώς το στούντιο ανακοίνωσε σήμερα μια μεγάλη καθυστέρηση. Ενώ στο παρελθόν στοχεύει σε ένα αρκετά ευρύ παράθυρο κυκλοφορίας του 2021, το Darktide εξετάζει τώρα μια κυκλοφορία την άνοιξη του 2022 με το να κατευθύνεται σε PC, Xbox Series X | S και Xbox Game Pass.

Ανακοινώνοντας την καθυστέρηση στο Twitter, ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Fatshark Martin Wahlund δήλωσε ότι η αναστάτωση οφείλεται σε περιστάσεις που περιβάλλουν την τρέχουσα πανδημία. Λέει ότι ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα χρησιμοποιηθεί για μια εμπειρία εκτόξευσης υψηλότερης ποιότητας και για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες για υποστήριξη μετά την κυκλοφορία.

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το Darktide“, προσθέτει ο Wahlund. “Στην πραγματικότητα, το πιο δύσκολο μέρος αυτής της απόφασης είναι το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουμε να βάλουμε το παιχνίδι στα χέρια σας νωρίτερα. Αλλά ελπίζω ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας στο Hive Tertium στις αρχές του επόμενου έτους!”

Όπως τα επιτυχημένα Vermintide παιχνίδια  με   ήρωές, το Warhammer 40,000: Darktide θα προσφέρει μια συνεταιριστική εμπειρία τεσσάρων παικτών που έχει ορδές εχθρών που θα πρέπει να κατατροπόσουν. Αυτή τη φορά, ωστόσο, εκτός από το βαρύ σύστημα melee, το τελευταίο εγχείρημα έχει μια πολύ βαθύτερη πτυχή για να αντιμετωπίσει εχθρούς προτού φτάσουν πολύ κοντά σε αυτό το δημοφιλές επιστημονικό σύμπαν.

Αυτή είναι η δεύτερη καθυστέρηση που ανακοινώθηκε πρόσφατα για μια μεγάλη κυκλοφορία που είχε αρχικά προγραμματιστεί να προσγειωθεί το 2021. Ενώ η καθυστέρηση  του Darktide επηρεάζει το πλήθος Xbox (και PC), η αποκλειστική κονσόλα PlayStation 5 Ghostwire: Tokyo (επίσης σε υπολογιστή) ωθήθηκε πίσω έως το 2022 λίγο νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *