Το WhatsApp δοκιμάζει κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας στο Android

Το WhatsApp δοκιμάζει κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας στο Android

Όταν χρησιμοποιείτε το WhatsApp τα μηνύματά σας είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο, πράγμα που σημαίνει ότι τα αδιάκριτα μάτια δεν μπορούν εύκολα να δουν τι υπάρχει σε αυτά καθώς ταξιδεύουν μπρος-πίσω. Ωστόσο, εάν διατηρήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας αποθηκευμένο στο cloud, οι αρχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ένταλμα αναζήτησης για να παραχωρήσουν στο Google Drive ή στο iCloud πρόσβαση στα δεδομένα. Ωστόσο, το WABetaInfo ανέφερε προηγουμένως ότι το WhatsApp εργάζεται πάνω στην τεχνολογία για να κρυπτογραφήσει ανεξάρτητα τα αντίγραφα ασφαλείας σας στο cloud και λέει ότι στην πιο πρόσφατη ενημέρωση beta στο Android (2.21.15.5), το σύστημα έχει ενεργοποιηθεί.

 

Η επιλογή θα πρέπει να διατηρεί ασφαλές το ιστορικό συνομιλιών και τα πολυμέσα σας, με τη σημαντική προειδοποίηση ότι εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας / χάσετε το 64ψήφιο κλειδί ανάκτησης, τότε θα κλειδωθούν μόνιμα – ακόμη και το WhatsApp δεν μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε Εάν είστε εντάξει με το να είστε μόνοι σας από αυτή την άποψη, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στην ομάδα δοκιμών beta ή να περιμένετε να είναι διαθέσιμο σε όλους.

Η υπηρεσία που ανήκει στο Facebook δοκιμάζει επίσης μια έκδοση του λογισμικού που λειτουργεί σε πολλές συσκευές, διατηρώντας κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο ανεξάρτητα από το εάν έχετε ή όχι ένα τηλέφωνο. Εάν βρίσκεστε στην έκδοση beta, ελέγξτε προσεκτικά την έκδοσή σας, καθώς οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι οι δοκιμές κλειστής κρυπτογράφησης επεκτείνονται για να συμπεριλάβουν περισσότερα άτομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *