Η Huawei κυκλοφορεί το HMS Core 6.0 για  προγραμματιστές εφαρμογών

Η Huawei κυκλοφορεί το HMS Core 6.0 για προγραμματιστές εφαρμογών

Ο κινέζος κατασκευαστής smartphone, Huawei, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του HMS Core 6.0 με στόχο τους παγκόσμιους προγραμματιστές εφαρμογών. Η νέα ενημέρωση εισάγει νέες δυνατότητες και ενημερώνει άλλες υπηρεσίες και δυνατότητες που υπήρχαν στην τελευταία έκδοση. Μερικοί από τους κύριους τομείς βελτίωσης του HMS Core 6.0 είναι τα μέσα, τα γραφικά και οι τηλεπικοινωνίες.

Στο μέτωπο των μέσων, το HMS Core παρέχει τώρα το AV Pipeline Kit με προκαθορισμένους αγωγούς για βίντεο υψηλής ανάλυσης, ανίχνευση συμβάντων ήχου και πολλά άλλα. Η Huawei λέει ότι αυτές οι βελτιώσεις θα βελτιώσουν τη συμβατότητα εφαρμογών καθώς και τα ζητήματα κατανάλωσης ενέργειας. Η εταιρεία έχει επίσης προσθέσει 3D Modeling Kit, το οποίο προσφέρει δυνατότητες όπως ανακατασκευή αντικειμένων 3D και δημιουργία υλικών. Για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων, τα τηλέφωνα πρέπει απλώς να έχουν εγκατεστημένη κάμερα RGB.

Το HMS Core 6.0 περιλαμβάνει επίσης μια ενημέρωση του Computer Graphics Kit, το οποίο εισάγει λειτουργία  volumetric fog που χρησιμοποιεί δυναμικό φωτισμό και σκιώδη εφέ ομίχλης σε φορητές συσκευές. Αυτό θα κάνει τις εσωτερικές σκηνές να φαίνονται πιο ρεαλιστικές σε παιχνίδια επόμενης γενιάς, ειδικά σε αυτές που ανήκουν στο είδος του cyberpunk. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μια συσκευή πρέπει να υποστηρίζει το Vulkan.

Η τελευταία σημαντική ενημέρωση είναι το Network Kit, το οποίο έχει ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει πρόβλεψη περιβάλλοντος δικτύου με τεχνολογία AI. Αυτό επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των παραμέτρων δικτύου βάσει των κανόνων πρόσβασης στο δίκτυο υπηρεσιών και των διαφοροποιημένων απαιτήσεων δικτύου. Οι χρήστες θα πρέπει να παρατηρήσουν μια ταχύτερη εμπειρία σε κινητά, καθώς αυτή η ενημέρωση μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο δικτύου των εφαρμογών κατά περίπου 20%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *