Περισσότερες διαρροές υποδηλώνουν ότι το επόμενο iPhone ενδέχεται να έχει μια οθόνη always-on

Περισσότερες διαρροές υποδηλώνουν ότι το επόμενο iPhone ενδέχεται να έχει μια οθόνη always-on

Οι φήμες για μια οθόνη always-on στο επόμενο iPhone συνεχώς αυξάνονται. Ο Mark Gurman του Bloomberg χρησιμοποίησε το εβδομαδιαίο”Power On” ενημερωτικό δελτίο του για να πει ότι το iPhone 2021 θα έχει δυνητικά μια”Apple Watch like” οθόνη  με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας,  με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μικρότερη εγκοπή οθόνης , αναβαθμίσεις τσιπ A15 και εγγραφής βίντεο.

Ο Gurman δεν περιέγραψε τη λειτουργικότητα της οθόνης always-on. Ωστόσο, μια προηγούμενη διαρροή από τον Max Weinbach πρότεινε ότι η Apple θα χρησιμοποιούσε έναν πίνακα LTPO (πολυκρυσταλλικό οξείδιο χαμηλής θερμοκρασίας) που, όπως στο Apple Watch και σε μερικά τηλέφωνα Android, θα μπορούσε να πέσει σε εξαιρετικά χαμηλούς ρυθμούς ανανέωσης για να προσφέρει επίμονες πληροφορίες χωρίς μεγάλη επιτυχία στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ενδέχεται να δείτε κάποιες ειδοποιήσεις, διάρκεια ζωής μπαταρίας και ρολόι χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσετε το τηλέφωνό σας.

Ο συγγραφέας χρησιμοποίησε επίσης το ενημερωτικό δελτίο του για να περιορίσει το χρονικό πλαίσιο για έναν   επανασχεδιασμό MacBook Pro . Τώρα αναμένει από την Apple να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των μίνι LED των φορητών υπολογιστών το τρίτο τρίμηνο του 2021 με την κυκλοφορία τους  μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Αυτό εξακολουθεί να είναι κάπως ασαφές, αλλά αυτό υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το επόμενο έτος (ή να παρακολουθήσετε μια έκπληξη νωρίς ανακοίνωση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *