Μετά την Intel, η Nvidia προσφέρει επίσημα προγράμματα οδήγησης GPU για Windows 11

Μετά την Intel, η Nvidia προσφέρει επίσημα προγράμματα οδήγησης GPU για Windows 11

Οι τακτικοί καταναλωτές ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο για να αποκτήσουν την τελική έκδοση των Windows 11, αλλά οι Windows Insiders μπορούν ήδη να κατεβάσουν την ενημέρωση. Για Windows Insiders, η Intel και η Nvidia έχουν κυκλοφορήσει ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης των Windows 11.

Όπως αναφέραμε πρόσφατα, τα Windows 11 έχουν ήδη φτάσει στην κατάσταση RTM και το βασικό λειτουργικό σύστημα έχει ολοκληρωθεί, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε δοκιμές και πιστεύεται ότι η Microsoft να εργάζεται σε πολλές βελτιώσεις για το RTM build 22000.

Την περασμένη εβδομάδα, η Intel παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για να υποστηρίξει επίσημα το λειτουργικό σύστημα Windows 11. Σήμερα, η Nvidia δημοσίευσε το πρόγραμμα οδήγησης GeForce έκδοση 471.41 με υποστήριξη WDDM 3.0 και Windows 11. Σύμφωνα με αξιωματούχους της Nvidia, αυτό το νέο πρόγραμμα οδήγησης είναι έτοιμο για Windows 11 και οι χρήστες του προγράμματος Windows Insider θα πρέπει να κατεβάσουν το ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης.

«Με την έκδοση 470 της NVIDIA GeForce Game Ready Driver / Studio Driver, παρουσιάζουμε υποστήριξη για τα Microsoft Windows 11», ανέφερε η εταιρεία σε δημοσίευση φόρουμ.

Παρόλο που το πρόγραμμα οδήγησης Nvidia 471.41 υποτίθεται ότι βελτιώνει την υποστήριξη για τα Windows 11, ορισμένοι χρήστες μας είπαν ότι η συσκευή τους αλλάζει σε 8-bit από 10-bit μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης στις εκδόσεις προεπισκόπησης.

Εκτός από την υποστήριξη των Windows 11, η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης της Nvidia βελτιώνει την υποστήριξη για παιχνίδια με βελτιωμένη RTX, όπως το Red Dead Redemption 2 και το Chernobylit. Η Nvidia πρόσθεσε επίσης υποστήριξη για νέες οθόνες παιχνιδιών και προφίλ GeForce Experience Optimal Playable Setting.

Πώς να κατεβάσετε το πρόγραμμα οδήγησης Nvidia GPU 471.41Προγράμματα

Για λήψη και εγκατάσταση, πρέπει να ξεκινήσετε το GeForce Experience και να κάνετε κλικ στην καρτέλα “οδήγησης” και να ξεκινήσετε τη λήψη όταν σας ζητηθεί.

Αν αναζητάτε προγράμματα οδήγησης Intel, ανοίξτε το Εργαλείο υποστήριξης υποστήριξης της Intel από εδώ σε υπολογιστή με Windows 11. Ή μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη της ενημέρωσης σε μορφή .exe ή .zip από τον ιστότοπο της Intel.

Λειτουργίες παιχνιδιού στα Windows 11

Σε αντίθεση με τις τελευταίες ενημερώσεις δυνατοτήτων των Windows 10, τα Windows 11 διαθέτουν πραγματικά υποστήριξη για νέες δυνατότητες παιχνιδιού. Για παράδειγμα, η Microsoft φέρνει Auto HDR και DirectStorage σε υπολογιστές με Windows 11.  

Η Microsoft φέρνει Auto HDR στα Windows 11 από το Xbox Series X / S. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η λειτουργία Auto HDR βελτιώνει το επίπεδο χρώματος και φωτεινότητας για τα παιχνίδια DirectX 11 και DirectX 12 που έχουν εγγενή υποστήριξη για SDR (τυπική δυναμική εμβέλεια).

Εφόσον έχετε συμβατή οθόνη, παλαιότερα παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το HDR θα λάβουν επίσης ώθηση όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία.

Εκτός από το Auto HDR, η Microsoft φέρνει επίσης το DirectStorage API για να βελτιώσει δραστικά τους χρόνους φόρτωσης, να μειώσει τον λανθάνοντα χρόνο και να βελτιώσει τα γραφικά των παιχνιδιών που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το νέο API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *