Το WhatsApp σάς επιτρέπει τώρα να συμμετέχετε σε ομαδικές κλήσεις που είναι σε εξέλιξη

Το WhatsApp σάς επιτρέπει τώρα να συμμετέχετε σε ομαδικές κλήσεις που είναι σε εξέλιξη

Οι ομαδικές κλήσεις στο WhatsApp πρόκειται να συμπεριφερθούν περισσότερο όπως οι κλήσεις  στο Zoom και άλλες άλλες συζητήσεις ελεύθερης μορφής. Η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικές κλήσεις σε εξέλιξη, αντί να χρειάζεται να είναι εκεί (και να παραμείνει) όταν ξεκινά η κλήση. Μπορείτε να κάνετε είσοδο και έξοδο κατά βούληση, αρκεί να σας προσκαλούν στην αρχή.

Υπάρχει επίσης μια οθόνη πληροφοριών κλήσεων για να δείξει ποιος συμμετέχει και έχει προσκληθεί σε μια συνομιλία. Επίσης, μην ανησυχείτε εάν πρέπει να πατήσετε “αγνοήστε” για μια κλήση – η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή εάν θέλετε να εγγραφείτε αργότερα.

Η προσθήκη είναι μια αναγνώριση ότι το Zoom και άλλες πιο ευέλικτες υπηρεσίες συνομιλίας μέσω βίντεο εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς ακόμη και όταν η πανδημία  τελειώσει. Το WhatsApp αναγνωρίζει επίσης ότι ορισμένοι άνθρωποι είχαν πάντα διαφορετικές συνήθειες συνομιλίας μέσω βίντεο – αυτό θα μπορούσε να κάνει την υπηρεσία πιο ελκυστική αν έχετε αφήσει πάντα μια συνομιλία μέσω βίντεο, έτσι ώστε οι φίλοι να μπορούν να εμφανιστούν όταν έχουν μια στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *