Οι εφαρμογές για συσκέψεις στο Microsoft Teams υποστηρίζονται πλέον σε κινητά

Οι εφαρμογές για συσκέψεις στο Microsoft Teams υποστηρίζονται πλέον σε κινητά

Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η λειτουργία μιας επιχείρησης  στο απομακρυσμένο εργασιακό τοπίο στην τρέχουσα πανδημία  . Ενώ εφαρμογές όπως το Microsoft Teams έχουν βελτιώσει τη διαδικτυακή συνεργασία, πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Τώρα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι  Appls Teams που έχουν δημιουργηθεί για συσκέψεις μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν σε Android και iOS.

Η εφαρμογή Teams προσφέρει τα Apps και δραστηριότητες όπως πίνακες Kanban, διαλόγους με δυνατότητα δράσης και έρευνες για να προσελκύσουν χρήστες μεταξύ εμπειριών πριν, εντός και μετά τη συνάντηση. Αυτή η δυνατότητα ανακοινώθηκε για επιτραπέζιους υπολογιστές τον Νοέμβριο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη σε κινητές συσκευές μέχρι σήμερα. Τώρα, κυκλοφορεί και για συσκευές Android και iOS.

Η εμπειρία για κινητά είναι παρόμοια με την επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές συσκέψεων από μια καρτέλα πριν ή μετά τη σύσκεψη. Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπάρχει ένα πλαίσιο συσκέψεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε μια νέα ειδοποίηση για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Προβολή” στο banner ειδοποιήσεων για να δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δραστηριότητα.

Αυτή η ισοτιμία με την επιφάνεια εργασίας σίγουρα θα ευχαριστήσει όσους χρησιμοποιούν ενεργά τις κινητές συσκευές τους για εργασία. Τούτου λεχθέντος, η Microsoft προειδοποίησε ότι οι εφαρμογές θα πρέπει να επισυνάπτονται στη σύσκεψη μέσω υπολογιστή από τον ίδιο τον διοργανωτή. Επιπλέον, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες όλες οι εφαρμογές για κινητές συσκευές, αλλά οι προγραμματιστές τρίτων θα βελτιστοποιούν τις εφαρμογές τους για χρήση σε κινητές συσκευές σε κυλιόμενη βάση. Οι χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη λειτουργικότητα μπορούν να το κάνουν ενημερώνοντας στην τελευταία έκδοση του Teams σε Android και iOS – έκδοση 2021031702 και 2021032701 αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *