Η νέα ενημέρωση του YouTube θα επισημάνει έγκυρα βίντεο ιατρικών συμβουλών

Η νέα ενημέρωση του YouTube θα επισημάνει έγκυρα βίντεο ιατρικών συμβουλών

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το YouTube για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μια ασθένεια που μπορεί να σας επηρεάζει; Προφανώς, είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι κάνουν και το YouTube έχει παρατηρήσει, οπότε θα αρχίσει να επισημαίνει έγκυρα ιατρικά βίντεο στην πλατφόρμα του. Ο Δρ Garth Graham, Διευθυντής και Παγκόσμιος Επικεφαλής Συνεργασιών Υγείας και Δημόσιας Υγείας στο YouTube δήλωσε ότι η νέα πρωτοβουλία θέτει τους επαγγελματίες υγείας στον πυρήνα των προσπαθειών της να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Από αυτήν την εβδομάδα, οι χρήστες του YouTube στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αρχίσουν να βλέπουν τις νέες λειτουργίες όταν αναζητούν βίντεο που σχετίζονται με την υγεία. Οι πίνακες πληροφοριών για την πηγή υγείας θα εμφανίζονται σε βίντεο εάν το περιεχόμενο προέρχεται από έναν αξιόπιστο δημιουργό περιεχομένου και τα ράφια περιεχομένου υγείας θα επισημαίνουν έγκυρα βίντεο όταν αναζητάτε αντίστοιχα θέματα υγείας. Παρόλο που αυτές οι ειδοποιήσεις θα βοηθήσουν στην εύρεση πληροφοριών καλής ποιότητας, βίντεο από άλλες πηγές θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα.

Συζητώντας το έργο που έχει περάσει σε αυτήν την ενημέρωση, ο Δρ Graham είπε:

«Τον Φεβρουάριο, το YouTube ζήτησε από μια ειδική ομάδα που συγκλήθηκε από την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής να εξετάσει το ζήτημα του τρόπου καθορισμού« έγκυρων πηγών περιεχομένου για την υγεία »και των τρόπων με τους οποίους αυτές οι πηγές αποκτούν και διατηρούνται. Η ειδική ομάδα συνέταξε αυτές τις αρχές για πηγές υγείας, οι οποίες είναι οι πρώτες στο είδος τους. Ελπίζουμε ότι και άλλες εταιρείες τεχνολογίας θα επανεξετάσουν   πώς αυτές οι αρχές θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ενημέρωση   με τα δικά τους προϊόντα και πλατφόρμες. “

Όπως συμβαίνει, μόνο οι διαπιστευμένοι οργανισμοί υγείας και οι κυβερνητικοί φορείς συμπεριλαμβάνονται στην κυκλοφορία των λειτουργιών του περιβάλλοντος υγείας, αλλά το YouTube αναζητά τρόπους για να διευρύνει την καταλληλότητα, ώστε να είναι διαθέσιμο στους θεατές περισσότερο έγκυρο περιεχόμενο. Το YouTube αναζητά επίσης τρόπους για να φέρει αυτήν τη λειτουργία σε κοινό σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *