Το Instagram εισάγει ένα νέο εργαλείο μετάφρασης που υποστηρίζει περισσότερες από 90 γλώσσες

Το Instagram εισάγει ένα νέο εργαλείο μετάφρασης που υποστηρίζει περισσότερες από 90 γλώσσες

To Instagram κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα για την  αυτόματη μετάφραση ξένων κειμένων στο Stories. Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να δουν μεταφράσεις άνω των 90 γλωσσών, συμπεριλαμβανομένων Πορτογαλικών, Ιαπωνικών, Χίντι και Αραβικά με το πιο πρόσφατο εργαλείο μετάφρασης. Αυτό είναι ένα από τα πολλά βήματα που έκανε το Instagram για να καταστήσει την εφαρμογή πιο περιεκτική.

Πρόσφατα, το Instagram έλαβε επίσης ελέγχους ευαισθησίας περιεχομένου που επιτρέπουν στους χρήστες να εποπτεύουν το περιεχόμενο στην ενότητα Εξερεύνηση, πρόσθεσαν περισσότερα μέτρα ασφαλείας για τα παιδιά, ώστε να μπορούν να έχουν μια ασφαλέστερη εμπειρία στην εφαρμογή και εισήγαγαν πρόσθετα εργαλεία ασφάλειας που είναι ικανά να φιλτράρουν επιθετικά DMs. Μαζί με αυτές τις βελτιώσεις, η εφαρμογή επίσης πρόσθεσε αντωνυμίες για εμφάνιση στα προφίλ χρηστών.

Τώρα, με το εργαλείο μετάφρασης, κάθε φορά που οι χρήστες ανοίγουν μια Ιστορία, θα τους δοθεί προτροπή “Δείτε Μετάφραση” εάν η εφαρμογή αναγνωρίζει μια ξένη γλώσσα. Θα μπορούν να κάνουν κλικ στην επιλογή για να δουν κείμενο στη μητρική τους γλώσσα. Ωστόσο, με βάση το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται, η υποστήριξη για ορισμένες γλώσσες ενδέχεται να διαφέρει.

Η βελτίωση θα είναι διαθέσιμη για χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αλλά προς το παρόν, λειτουργεί μόνο με κείμενο και θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μεταφράσεις για ήχο και στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *