Το Facebook Messenger αποκαλύπτει τη γραμμή αναζήτησης emoji, ένα νέο θέμα συνομιλίας και πολλά άλλα

Το Facebook Messenger αποκαλύπτει τη γραμμή αναζήτησης emoji, ένα νέο θέμα συνομιλίας και πολλά άλλα

Το Facebook Messenger παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα μια νέα δυνατότητα εμπειρίας των emoji των χρηστών με το Soundmojis, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε σύντομα κλιπ ήχου μέσω συνομιλίας. Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ξεδιπλώνει τώρα μια άλλη δυνατότητα που θα πρέπει να κάνει την εύρεση των αγαπημένων σας emoji.

Το Messenger έχει προσθέσει μια νέα γραμμή αναζήτησης για emoji για να σας επιτρέψει να αναζητήσετε εύκολα την πιο κατάλληλη αντίδραση για τις συνομιλίες σας. Η γραμμή αναζήτησης εμφανίζεται στο εργαλείο επιλογής αντίδρασης όταν πατάτε παρατεταμένα μια συνομιλία στο Messenger και μετά αγγίξτε το σύμβολο “+”. Αυτό σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο όταν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο να κάνετε κύλιση σε μια μεγάλη ποικιλία emoji.

New emoji search bar and recent reactions in Messenger

Ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης υπάρχει μια άλλη νέα δυνατότητα που δείχνει τις πρόσφατες αντιδράσεις σας. Αυτό το πεδίο θα πρέπει επίσης να διευκολύνει την εύρεση των αντιδράσεων emoji που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα όλα σε ένα μέρος. Το Facebook λέει ότι οι πρόσφατες αντιδράσεις και η γραμμή αναζήτησης emoji κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Επιπλέον, το Messenger έχει δημιουργήσει ένα νέο θέμα συνομιλίας για τους οπαδούς της ταινίας Space Jam του 1996 και την  συνέχεια του ,το 2021. Το θέμα συνομιλίας Space Jam διαθέτει Bugs Bunny στο παρασκήνιο και μια μπάλα ως το προεπιλεγμένο emoji συνομιλίας. Η νέα εμπειρία είναι επίσης διαθέσιμη στα Άμεσα Μηνύματα του Instagram. Ενώ οι τελευταίες δυνατότητες είναι μικρές αλλαγές, ωστόσο προσθέτουν βελτιώσεις στη συνολική εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *