Η λειτουργία Portal του Battlefield 2042 συνδυάζει τα Battlefield 3, Bad Company 2 και 1942

Η λειτουργία Portal του Battlefield 2042 συνδυάζει τα Battlefield 3, Bad Company 2 και 1942

Η   EA Play Live σήμερα έδωσε μια άλλη ματιά στο Battlefield 2042, συγκεκριμένα τη φιλόδοξη νέα λειτουργία παιχνιδιού με τίτλο Battlefield Portal. Παραμένοντας πιστή στο όνομά της, η λειτουργία θα μεταφέρει τους παίκτες σε παλαιότερες Battlefield καταχωρήσεις   για να ξαναβιώσουν τους πιο δημοφιλείς χάρτες τους, αλλά με μια στροφή. Το Ripple Effect Studios, πρώην DICE Los Angeles, αναπτύσσει αυτό το sandbox.

Το Battlefield Portal θα επιτρέψει στους παίκτες να δημιουργήσουν γύρους με οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού που προτιμούν και, στη συνέχεια, να συνδυάσουν στρατούς από οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εποχές του παιχνιδιού, ακόμη και να στραφούν στρατεύματα του WW2 ενάντια σε 2042 χειριστές, με όλες τις ρυθμίσεις όπλων και οχημάτων διαθέσιμες για τροποποίηση.

Εκτός από όλο το περιεχόμενο από το Battlefield 2042, το Portal θα περιλαμβάνει έξι αγαπημένους χάρτες των θαυμαστών από το Battlefield 1942, το Battlefield 3 και το Battlefield Bad Company 2, όπως είναι τα Caspian Border, τα κανάλια Noshahr, το Battle of the Bulge, το El Alamein, το Valparaiso και το Arica Λιμάνι. Τα όπλα, τα οχήματα και τα gadget των κλασικών παιχνιδιών θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Αυτοί οι χάρτες και τα περιουσιακά στοιχεία των κλασικών παιχνιδιών έχουν ξαναχτιστεί στον τελευταίο κινητήρα Frostbite για γενικές αναθεωρήσεις γραφικών και φυσικής, αλλά χωρίς να αλλάζουν πάρα πολλά από τα στυλ του τοπίου και της τέχνης.

Το Ripple Effect σκοπεύει να προσθέσει περισσότερο περιεχόμενο στη λειτουργία Portal του   Battlefield 2042 μετά την κυκλοφορία για να παίξουν οι παίκτες, έτσι θα μπορούσαμε να δούμε να προστίθενται περισσότεροι κλασικοί χάρτες στο μέλλον, ίσως από τα παιχνίδια Battlefield 2, 2142 και που λείπουν  

Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου. Ο τίτλος έρχεται σε PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *