Η Google καθυστερεί τα σχέδιά της εκ νέου  για το άνοιγμα των γραφείων- θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν

Η Google καθυστερεί τα σχέδιά της εκ νέου για το άνοιγμα των γραφείων- θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν

Σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google Sundar Pichai έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους υπαλλήλους της Google ενημερώνοντάς τους για τα σχέδια της εταιρείας να ανοίξει ξανά γραφεία για υπαλλήλους.

Στο email, ο Pichai είπε ότι η εταιρεία σκοπεύει να καθυστερήσει την επιστροφή στα γραφεία έως τις 18 Οκτωβρίου, χάρη στην πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού λόγω της παραλλαγής Delta. Διαβεβαίωσε επίσης ότι η εταιρεία θα δώσει αρκετή ενημέρωση στους υπαλλήλους πριν ανοίξει γραφεία για να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο περιβάλλον των γραφείων. Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε ότι σκοπεύει να επιτρέψει σε υπαλλήλους με ειδικές ανάγκες να υποβάλουν αίτηση για εξαίρεση και να εργαστούν από το σπίτι μέχρι το τέλος του 2021.

Εκτός από αυτό, ο Pichai επιβεβαίωσε επίσης ότι η εταιρεία σκοπεύει να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους υπαλλήλους της Google που επιστρέφουν στην πανεπιστημιουπολη. Η εταιρεία θα εφαρμόσει αυτήν την πολιτική στους υπαλλήλους στις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες με σχέδια να την επεκτείνει σε άλλες περιοχές τους επόμενους μήνες. Ο Pichai σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία δεν θα εφαρμόσει την πολιτική μέχρι να είναι άμεσα διαθέσιμα εμβόλια στην περιοχή.

Ο γίγαντας αναζήτησης σχεδιάζει επίσης να επιτρέψει στους υπαλλήλους να υποβάλουν αίτηση εξαίρεσης σε περίπτωση που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για “ιατρικούς ή άλλους προστατευμένους λόγους”. Η εταιρεία θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εξαίρεσης στο μέλλον.

Τέλος, ο Pichai εκμεταλλεύτηκε επίσης αυτήν την ευκαιρία για να ανακοινώσει ότι η Google βοήθησε τον Gavi να εμβολιάσει πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *