Η Suplari είναι η τρίτη εξαγορά της Microsoft αυτόν τον μήνα

Η Suplari είναι η τρίτη εξαγορά της Microsoft αυτόν τον μήνα

Η Microsoft φαίνεται να βρίσκεται σε αγορά αγορών αυτήν τη στιγμή. Αυτόν τον μήνα, επιβεβαίωσε ήδη δύο σημαντικές εξαγορές- την εταιρεία κυβερνοασφάλειας RiskIQ και την Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) CloudKnox Security. Σήμερα, ανακοίνωσε μια ακόμη αγορά, την Suplari.

Η Microsoft σημειώνει ότι τα οικονομικά δεδομένα πολλών οργανισμών περιορίζονται  , πράγμα που σημαίνει ότι είναι εγγενώς δύσκολο να ληφθούν αποφάσεις βάσει δεδομένων σχετικά με την επιχείρηση, παρόλο που γίνονται εξαιρετικά σημαντικές λόγω του αυξανόμενου κόστους και των μειωμένων περιθωρίων. Ως εκ τούτου, η Microsoft πιστεύει ότι η απόκτηση του Suplari, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες δυνατότητες του Dynamics 365, θα βοηθήσει τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Suplari ηγείται του αυτοματοποιημένου AI “Spend Agility Revolution”, μέσω του οποίου βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν το κόστος τους παρέχοντας ενεργές πληροφορίες και διατηρώντας μια καθαρή και ενοποιημένη ροή χρηματοοικονομικών δεδομένων. Μερικοί από τους πελάτες της περιλαμβάνουν Hulu, Sonos και GIA. Η Microsoft ελπίζει να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες Dynamics 365 για να βελτιώσει περαιτέρω το Suplari Spend Intelligence Cloud, αλλά το προϊόν θα παραμείνει αμετάβλητο για τους υπάρχοντες πελάτες του προϊόντος.

Από την άλλη πλευρά, η εξαγορά έχει επίσης πολλά οφέλη για τη Microsoft. Το να έχεις το Suplari στη ζώνη του σημαίνει ότι μπορεί να κάνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δαπάνες που είναι προσβάσιμες στους πελάτες της, καθώς και να ξεκλειδώσει νέες. Σημαίνει επίσης ότι οι πελάτες μπορούν τώρα να ακολουθήσουν προληπτικές προσεγγίσεις για τον μετριασμό των κινδύνων δαπανών αντί να βασίζονται σε παραδοσιακές τεχνικές διαχείρισης χρηματοδότησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *