Xiaomi Mi Pad 5: Οι φήμες περιγράφουν τρία μοντέλα: δύο με S870, ένα με chipset S860

Xiaomi Mi Pad 5: Οι φήμες περιγράφουν τρία μοντέλα: δύο με S870, ένα με chipset S860

Οι φήμες για το Xiaomi Mi Pad 5  έχουν αρχίσει να συγχωνεύονται – θα υπάρχουν τρία μοντέλα, συν ένα ακόμα, αν και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι Redmi tablet, οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη προς το παρόν.

Δύο μοντέλα, ας τα ονομάσουμε Mi Pad 5 και Mi Pad 5 Pro, θα τροφοδοτούνται από το chipset Snapdragon 870. Και οι δύο θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 67W για τις μπαταρίες τους 8.750 mAh. Το μοντέλο Pro θα έχει συνδεσιμότητα 5G και θα διαθέτει κάμερα 48 MP στο πίσω μέρος. Το μοντέλο βανίλιας πρέπει να είναι tablet μόνο Wi-Fi με κάμερα 12 MP.

Και τα τρία tablet λέγεται ότι χρησιμοποιούν την ίδια IPS LCD 10,9 ”με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και refresh rate  240 Hz. Η αναμενόμενη ανάλυση είναι 2.560 x 1.600 px. Η οθόνη θα πρέπει επίσης να υποστηρίζει μια γραφίδα με 4.096 επίπεδα πίεσης, η οποία θα έχει ένα μέρος για να ζει στο  κάλυμμα του πληκτρολογίου που είδαμε σε τρισδιάστατες αποδόσεις νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Το τρίτο μοντέλο, ας το πούμε Mi Pad 5 Lite, θα χρησιμοποιεί το παλαιότερο chipset Snapdragon 860 και θα είναι επίσης πλάκα μόνο Wi-Fi. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W και αυτό υποστηρίζεται από δεδομένα από το 3C.

Είναι ενδιαφέρον ότι και τα τρία tablet θα τρέχουν MIUI 12.5 από το κουτί, και όχι το  MIUI 13, το οποίο αναμένεται τον Αύγουστο. Τα ίδια τα δισκία αναμένονται επίσης τον Αύγουστο.

Το τέταρτο μοντέλο που αναφέραμε, το πιθανό tablet Redmi, θα τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 768G (ή ίσως ένα Dimensity 1200). Μπορεί να υποστηρίζει φόρτιση 22,5 W, εάν αυτό το έγγραφο FCC είναι για το εν λόγω tablet. Δεν είναι πολλά άλλα γνωστά για αυτό το μοντέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *