Η ιδιαίτερη GPU Intel Xe HPG (DG2) φέρεται να έχει καθυστερήσει – θα εμφανιστεί στο CES 2022

Η ιδιαίτερη GPU Intel Xe HPG (DG2) φέρεται να έχει καθυστερήσει – θα εμφανιστεί στο CES 2022

Πέρυσι, περίπου την ίδια εποχή του χρόνου που βρισκόμαστε τώρα, η Intel είχε πραγματοποιήσει την εκδήλωση της Architecture Day 2020. Σε αυτήν την εκδήλωση, η εταιρεία παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τον ξεχωριστό χάρτη πορείας της με γραφικά. Σύμφωνα με τα τότε σχέδια της Intel, τα διακριτά γραφικά παιχνιδιών που ονομάζονται Xe HPG (κωδική ονομασία DG2) θα κυκλοφορούσαν κάποια στιγμή φέτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινή έκθεση, αυτά τα σχέδια μπορεί να έχουν αλλάξει και ο Xe HPG φέρεται να θα φτάσει αργότερα τον Ιανουάριο στο CES 2022. Η αναφορά προέρχεται από τον ‘硬件 学堂’, έναν χρήστη Weibo, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στην τρέχουσα εκδήλωση ChinaJoy 2021 και έχει αξιόπιστα νέα για το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να έχουμε έναν τρίτο παίκτη στην ξεχωριστή αγορά γραφικών υπολογιστών μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Για όσους αναρωτιούνται, το ChinaJoy 2021 είναι ένα συνέδριο παιχνιδιών και τεχνολογίας που πραγματοποιείται αυτήν τη στιγμή στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης. Η AMD ήταν επίσης παρούσα στην εκδήλωση και κυκλοφόρησε το Radeon RX 6600 XT νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, το Xe HPG της Intel φέρεται να φτάνει πρώτα για φορητούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές που θα συνοδεύουν τους επερχόμενους φορητούς επεξεργαστές Alder Lake-P της εταιρείας  .

Όσον αφορά την ιπποδύναμη, το ναυαρχικό τμήμα SKU1 με 512 EU ενδέχεται να καταλήξει να λειτουργεί γύρω από ένα GeForce RTX 3070 Ti ή ένα Radeon RX 6800, αν πιστεύουμε τις φήμες 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *