Οι βιντεοκλήσεις του Telegram μπορούν τώρα να φιλοξενήσουν έως και 1.000 θεατές

Οι βιντεοκλήσεις του Telegram μπορούν τώρα να φιλοξενήσουν έως και 1.000 θεατές

Το Telegram έχει επεκτείνει τη δυνατότητα ομαδικής βιντεοκλήσης που ξεκίνησε τον Ιούνιο για να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους συμμετέχοντες – πολύ περισσότερους. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων επιτρέπει τώρα έως και 1.000 άτομα να συμμετάσχουν σε μια ομαδική βιντεοκλήση. Ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων που μπορούν να μεταδώσουν βίντεο από την κάμερα ή την οθόνη τους παραμένει περιορισμένος στους 30, επιπλέον 970 άτομα μπορούν να συντονιστούν και να παρακολουθήσουν. 

Όπως είπε η Telegram όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά τη λειτουργία, σχεδίαζε πάντα να αυξήσει τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομαδική συνομιλία καθώς διευρύνει τις φωνητικές και βιντεοκλήσεις της για να υποστηρίζει ζωντανές εκδηλώσεις. Στη νέα ανακοίνωσή της, η εταιρεία δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αυξάνει το όριο. Επιπλέον, το Telegram ενημέρωσε τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα παρακολουθούν σε υψηλότερη ανάλυση. Οι χρήστες μπορούν πλέον να μοιράζονται την οθόνη τους με ήχο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων 1 προς 1 και να ρυθμίζουν τα μηνύματά τους για αυτόματη διαγραφή μετά από ένα μήνα αντί για μία ημέρα ή μια εβδομάδα, όπως επιτρέπονται οι παλαιότερες επιλογές. 

Ο ενημερωμένος επεξεργαστής πολυμέσων της Telegram κάνει το πλάτος της βούρτσας μικρότερο κατά το ζουμ, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν λεπτότερες λεπτομέρειες για φωτογραφίες και βίντεο. Άλλες νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν περισσότερες επιλογές επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και κινούμενα emoji. Για την εφαρμογή Android, η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για ταχύτητες αναπαραγωγής 0,5x, 1,5x και 2x, καθώς και νέες κινούμενες εικόνες αποστολής. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες iOS θα έχουν πρόσβαση σε μια νέα κάμερα εντός εφαρμογής που μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα επίπεδα ζουμ της συσκευής τους, καθώς και τη δυνατότητα προώθησης μηνυμάτων σε πολλούς παραλήπτες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *