Η Microsoft ανακοινώνει τη γενική διαθεσιμότητα των Windows 365

Η Microsoft ανακοινώνει τη γενική διαθεσιμότητα των Windows 365

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 365 είναι πλέον διαθέσιμα σε επιχειρηματικούς και εταιρικούς πελάτες. Η υπηρεσία ανακοινώθηκε τον Ιούλιο μετά από ένα χρόνο φήμων στο συνέδριο Inspire. Επί του παρόντος, τα Windows 365 προσφέρουν στους πελάτες έναν νέο τρόπο να βιώσουν τα Windows 10, αλλά σύντομα θα προσφέρει τα Windows 11 όταν θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στο έτος.

Με αυτήν τη νέα υπηρεσία, τα Windows φιλοξενούνται στο Microsoft Cloud και οι πελάτες μπορούν να μεταδώσουν με ασφάλεια την πλήρη εμπειρία των Windows, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών, των δεδομένων και των ρυθμίσεών τους, σε προσωπικές και εταιρικές συσκευές. Με ταχύτερες και πιο πανταχού παρούσες συνδέσεις στο Διαδίκτυο, φιλοξενία ενός λειτουργικού συστήματος στο cloud και ροή είναι επιτέλους εφικτό.

Η Microsoft προσφέρει τρία επίπεδα συνδρομής Windows 365 με μικρές διαφορές μεταξύ των προϊόντων Business και Enterprise. Τα τρία επίπεδα είναι Basic, Standard και Premium και κοστίζουν 31,00 $, 41,00 $. και $ 66,00 ανά χρήστη ανά μήνα αντίστοιχα. Οι δύο κύριες διαφορές μεταξύ των εκδόσεων Business και Enterprise είναι ότι οι συνδρομές Business περιορίζονται σε 300 χρήστες, ενώ οι συνδρομητές Enterprise μπορούν να έχουν απεριόριστους χρήστες. Η δεύτερη διαφορά είναι ότι οι πελάτες Business μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Windows 365 μέσω του windows365.microsoft.com ενώ οι πελάτες Enterprise θα έχουν ενσωματωμένο στο Microsoft Endpoint Manager.

Στη βασική βαθμίδα, θα λάβετε 2 vCPU, 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτή η βαθμίδα είναι κατάλληλη για ελαφριά εργαλεία παραγωγικότητας και προγράμματα περιήγησης ιστού. Η τυπική βαθμίδα σας δίνει 2 vCPU, 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η Microsoft λέει ότι αυτή η βαθμίδα είναι κατάλληλη για την εκτέλεση μιας πλήρους γκάμας εργαλείων παραγωγικότητας και εφαρμογών γραμμής επιχειρήσεων. Τέλος, η βαθμίδα Premium σας δίνει 4 vCPU, 16 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτή η βαθμίδα είναι ιδανική για εκτέλεση φόρτων εργασίας υψηλής απόδοσης και βαρύτερης επεξεργασίας δεδομένων.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις προεπιλογές για αυτά τα επίπεδα και θέλετε να προσαρμόσετε τη συνδρομή σας, η Microsoft προσφέρει επίσης μια πλήρη λίστα επιπέδων με τιμές που κυμαίνονται από 20,00 $ ανά χρήστη ανά μήνα έως 162,00 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Windows 365, μεταβείτε στη σελίδα προϊόντων της Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *