Η Microsoft υπαινίσσεται πιθανή κυκλοφορία των Windows 11 τον Οκτώμβριο

Η Microsoft υπαινίσσεται πιθανή κυκλοφορία των Windows 11 τον Οκτώμβριο

Οι σημειώσεις έκδοσης της έκδοσης 30.0.100.9684 του προγράμματος οδήγησης γραφικών της Intel, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, περιείχαν μια σημαντική πληροφορία που άφηνε να εννοηθεί η πιθανή ημερομηνία έναρξης των Windows 11. Σύμφωνα με τις σημειώσεις, φαινόταν ότι η Microsoft σχεδίαζε μια κυκλοφορία Οκτωβρίου για το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα. Και σήμερα, έχουμε ακόμη περισσότερα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το εύρημα θα μπορούσε πράγματι να είναι αληθινό 

Η  Microsoft δημοσίευσε αυτό το άρθρο τον Ιούνιο με τίτλο “Now accepting Windows 11, version 21H2 submissions”. Βασικά, φαίνεται ότι η Microsoft έχει ζητήσει από όλους τους συνεργάτες της να υποβάλουν προγράμματα οδήγησης συμβατά με την ενημέρωση των Windows 11 21H2 έως τις “24 Σεπτεμβρίου 2021”. Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:  

Οι συνεργάτες που επιδιώκουν να επιτύχουν συμβατότητα για συστήματα που αποστέλλονται με Windows 11, έκδοση 21H2 Release μπορούν να εγκαταστήσουν εργοστασιακά προγράμματα οδήγησης για στοιχεία που έχουν επιτύχει συμβατότητα με Windows 10, έκδοση 2004 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Έτσι, η ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου 2021 φαίνεται ουσιαστικά να είναι η προθεσμία για την τελική υποβολή συμβατών προγραμμάτων οδήγησης Windows 11 για τους συνεργάτες της Microsoft. Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 11 θα μπορούσαν πράγματι να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο ή κάπου εκείνο το παράθυρο.

Όταν ρωτήθηκε, η Microsoft διευκρίνισε επίσης στα σχόλια ότι αυτό το αίτημα υποβολής πιστοποίησης υλικού των Windows ήταν πράγματι για Windows 11 21H1 και δεν σχετίζεται με τα Windows 10 21H1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *