Realme’s ‘MagDart’:  Η πρόταση της Realme  για MagSafe σύνδεση σε Android

Realme’s ‘MagDart’: Η πρόταση της Realme για MagSafe σύνδεση σε Android

Από τότε που το MagSafe της Apple έκανε τη μεγάλη επιστροφή μέσω της σειράς iPhone 12, ήταν θέμα χρόνου να βρουν άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων παρόμοιες – και ίσως καλύτερες – λύσεις. Η Realme, η αδελφή μάρκα των Oppo και OnePlus, ανακοίνωσε το δικό της μαγνητικό ασύρματο σύστημα φόρτισης “MagDart” ως μέρος του τελευταίου πρωτότυπου τηλεφώνου της, του Flash.

Όχι μόνο το MagDart είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο των Android, είναι επίσης πιο ισχυρό από το MagSafe της Apple, με τη μέγιστη ισχύ του να είναι 50W αντί για μόλις 15W. Αυτός ο μαγνητικός φορτιστής 50W αξιοποιεί την ταχύτατη τεχνολογία φόρτισης SuperWart 65W της Realme-μια επώνυμη έκδοση του SuperVOOC της Oppo και του Warp Charge 65 της OnePlus-και διαθέτει το δικό του σύστημα ψύξης αέρα για μέγιστη απόδοση. Η Realme ισχυρίζεται ότι η ταχύτητα φόρτισης εδώ είναι σχεδόν ισοδύναμη με τον ενσύρματο φορτιστή 50W SuperDart. Συγκεκριμένα, για την μπαταρία 4.500mAh μέσα στο Realme Flash, θα πάει από το μηδέν στο 100 τοις εκατό σε λιγότερο από μία ώρα.

Το μειονέκτημα αυτού του φορτιστή MagDart 50W είναι η ογκώδης έκτασή του, αλλά η Realme θα προσφέρει επίσης ένα λεπτό μαξιλάρι φόρτισης MagWart 15W – ένα λεπτότερο από τον φορτιστή MagSafe της Apple. Αυτός ο σχεδιασμός οφείλεται κυρίως στην τοποθέτηση της πλακέτας στο βύσμα, η οποία διατηρεί επίσης το ψυγείο πηνίου φόρτισης για υψηλότερη απόδοση. Για το ίδιο τηλέφωνο, αυτό θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά για να μεταβεί από το μηδέν στο 100 τοις εκατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *