Η νέα λειτουργία focus timer  των Windows 11 θα λειτουργήσει με το Spotify

Η νέα λειτουργία focus timer των Windows 11 θα λειτουργήσει με το Spotify

H Microsoft στοιχηματίζει ότι μια μικρή ροή Spotify θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ακονίσετε το μυαλό σας. O επικεφαλής του προϊόντος Panos Panay έχει κάνει προεπισκόπηση μιας λειτουργίας Focus Session στα Windows 11 που χρησιμοποιεί το Spotify για να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε. Με βάση την Τεχνική Pomodoro που χωρίζει τις εργασίες σε χρονικά τμήματα με διαλείμματα, η νέα λειτουργία εφαρμογής Ρολόι σας ζητά να επιλέξετε μια εργασία (από το Microsoft To Do, τουλάχιστον προς το παρόν), να ορίσετε ένα χρονόμετρο και να επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify εάν ​​χρειάζεστε ένα soundtrack . Όταν τελειώσει το χρονόμετρο, η μουσική σας θα σταματήσει και θα σας ενημερώσει ότι ήρθε η ώρα για μια σύντομη παύση.

Οι συνεδρίες εστίασης δεν είναι ακόμη διαθέσιμες σε δημόσιες προεπισκοπήσεις Insider, αλλά υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα να είναι διαθέσιμες στην τελική έκδοση των Windows 11 που θα κυκλοφορήσει αργά φέτος. Η Microsoft έχει ενσωματώσει το Spotify με τις κονσόλες Xbox στο παρελθόν, αλλά αυτό φαίνεται να είναι η πρώτη σημαντική προσπάθεια στα Windows.

Η ιδέα μιας εφαρμογής Pomodoro δεν είναι νέα, αλλά θα ενσωματωθεί στα Windows-και η Microsoft ελπίζει σαφώς ότι η σύνδεση του Spotify θα κάνει τη διαφορά. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα στοιχεία εστίασης των Windows 11 θα μπορούσαν να το βοηθήσουν να ανταγωνιστεί τις focus timer του macOS Monterey   , για να μην αναφέρουμε παράλληλες παρόμοιες λειτουργίες σε Android και iOS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *