Η Google ενδέχεται να κυκλοφορήσει το Pixel 5a στις 26 Αυγούστου

Η Google ενδέχεται να κυκλοφορήσει το Pixel 5a στις 26 Αυγούστου

H Google προσέφερε τις πρώτες επίσημες λεπτομέρειες για το Pixel 6 μόλις πριν από λίγες ημέρες και φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το Pixel 5a. Προηγούμενες διαρροές έδειχναν ότι το τηλέφωνο θα ήταν ένα ανανεωμένο Pixel 4a 5G και μια νέα αναφορά έριξε περισσότερο φως στις πιθανές προδιαγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή θα έχει την ίδια κάμερα με το Pixel 5, καθώς και υποδοχή ακουστικών και βαθμολογία IP67 . Η έκθεση προτείνει ότι το Pixel 5a θα χρησιμοποιεί το chipset της Qualcomm Snapdragon 765G 5G και θα έχει 6 GB RAM. Θα υπάρχει μπαταρία 4650MaH αλλά δεν θα υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση, σύμφωνα με τον Prosser. Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει οθόνη 6,4 ιντσών και μια ενιαία επιλογή κυρίως χρώματος μαύρου.

Εάν όλα αυτά τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, ίσως να μην χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να πάρετε τα χέρια σας στο Pixel 5a. Η αναφορά προτείνει ότι η Google θα κυκλοφορήσει τη συσκευή στις 26 Αυγούστου για $ 450.

Η Google δήλωσε τον Απρίλιο ότι εξακολουθούσε να κατασκευάζει ένα Pixel 5a με 5G, σε αντίθεση με τις φήμες εκείνη την εποχή. Είπε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει μόνο στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία και ότι “θα ανακοινωθεί σύμφωνα με το πότε παρουσιάστηκε το περασμένο έτος το τηλέφωνο σειράς”. Αποκάλυψε το Pixel 4α τον Σεπτέμβριο του 2020 οπότε η αναγγελία και την κυκλοφορία Αύγουστο ημερομηνία ακριβώς για να ταιριάζει επάνω. Δεν είναι σαφές εάν η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα μη 5G Pixel 5a.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *