Η τελευταία διαρροή του Samsung Galaxy Z Fold3 αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Η τελευταία διαρροή του Samsung Galaxy Z Fold3 αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Πριν από την κυκλοφορία της στις 11 Αυγούστου, το επόμενο premium τηλέφωνο της Samsung, το Galaxy Z Fold3 , έχει υποστεί άλλη διαρροή. Ο γερμανικός ιστότοπος WInFuture.de διέρρευσε τις προδιαγραφές του τηλεφώνου με μεγάλη λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με την αναφορά, το Galaxy Z Fold3 ενδέχεται να διαθέτει οθόνη AMOLED 6,2 ιντσών στο εξωτερικό. Αναμένεται να συσκευαστεί σε 832 x 2260 pixels και μια selfie κάμερα διάτρησης 10 MP. Το smartphone  θα ανοίγει σαν ημερολόγιο για να αποκαλύψει μια μεγαλύτερη οθόνη AMOLED 7,6 ιντσών με διαστάσεις pixel 1768 x 2208. Είναι πιθανό να διαθέτει την πρώτη selfie κάμερα της Samsung κάτω από την οθόνη. Οι χρήστες του WinFuture είναι σίγουροι ότι και τα δύο πάνελ θα ρυθμιστούν για ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Με βάση πολλές φήμες, η πτυσσόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα τροφοδοτείται από το chipset της Qualcomm Snapdragon 888. Θα συνοδεύεται από 12 GB RAM και 256 GB και 512 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης για να διαλέξετε. Ωστόσο, η συσκευή πιθανότατα θα στερείται υποδοχής κάρτας microSD.

Το Galaxy Z Fold3 αναμένεται να διαθέτει πέντε κάμερες. Θα υπήρχε μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος της, η οποία θα περιλαμβάνει ένα πρότυπο 12 MP, πλάτος 12 MP και τηλεφακό 12 MP. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα υπάρχει μια selfie κάμερα 10 MP για την αναδιπλωμένη λειτουργία και μια κάμερα 4 MP κάτω από την οθόνη για τη λειτουργία tablet.

Samsung Galaxy Z Fold 3 leaked image

Η συσκευή είναι πιθανό να είναι αδιάβροχη. Μεταξύ άλλων, 5G, Wi-Fi 6 και NFC βρίσκονται επίσης στις κάρτες. Όπως και το τελευταίο Galaxy Note, το Galaxy Z Fold3 αναμένεται να υποστηρίζει τη γραφίδα S-Pen. Το τηλέφωνο πιθανότατα θα διαθέτει μπαταρία 4.400 mAh με γρήγορη φόρτιση 25 W. Από την πλευρά του λογισμικού, μπορείτε να περιμένετε Android 11 με το OneUI 3.1 της Samsung, το οποίο είναι προσαρμοσμένο για τον αναδιπλούμενο συντελεστή φόρμας.

Το Galaxy Z Fold3 θα παρουσιαστεί  επίσημα  στο Unpacked event στις 11 Αυγούστου. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, η εκδήλωση θα χρησιμεύσει απλώς ως μια πλατφόρμα για να ανακοινώσει την τιμή και τη διαθεσιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *