Η Microsoft θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση Gamescom Xbox  στις 24 Αυγούστου

Η Microsoft θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση Gamescom Xbox στις 24 Αυγούστου

Πριν  ξεκινήσει επίσημα το Gamescom 2021 στις 25 Αυγούστου, η Microsoft θα ξεκινήσει το all-digital γεγονός με μια ζωντανή ροή της. Η εταιρεία θα μοιραστεί μια ενημέρωση για τη γιορτινή της σειρά Xbox στις 24 Αυγούστου στις ET/11μ.μ.0AM PT. Δεν περιμένουμε από τη Microsoft να ανακοινώσει πάρα πολλούς νέους τίτλους. Αντ ‘αυτού, ακούγεται ότι θα δούμε περισσότερα από τα παιχνίδια που ανέδειξε στην παρουσίαση του E3 2021, συμπεριλαμβανομένων των Starfield και Halo Infinite.

“Θα λάβετε εμπεριστατωμένες ενημερώσεις από ορισμένους τίτλους Xbox Game Studios που είχαμε ανακοινώσει προηγουμένως, μαζί με μερικούς από τους τρίτους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένων μερικών απίστευτων τίτλων που έρχονται στο Xbox αυτές τις διακοπές, επερχόμενες κυκλοφορίες στη μηνιαία συνδρομητική μας υπηρεσία, Xbox Game Περάστε και πολλά άλλα », ανέφερε η εταιρεία.

Η Microsoft θα μεταδώσει την παρουσίαση σε YouTube, Twitch, Facebook Gaming και Twitter. Είπε επίσης σήμερα ότι θα έχει περισσότερες πληροφορίες για να μοιραστεί σχετικά με το Xbox FanFest αργότερα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *