Τα τελευταία ακουστικά Hammerhead True Wireless της Razer περιλαμβάνουν φωτισμό ANC και RGB

Τα τελευταία ακουστικά Hammerhead True Wireless της Razer περιλαμβάνουν φωτισμό ANC και RGB

Όταν η Razer κυκλοφόρησε με τα ακουστικά Hammerhead True Wireless το 2019, ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που συμπεριέλαβε μια λειτουργία Bluetooth χαμηλής καθυστέρησης για παιχνίδια. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έκτοτε έχει φτάσει σε διάφορα ακουστικά και η πραγματική αγορά ασύρματης σύνδεσης έχει γίνει εν τω μεταξύ πιο ανταγωνιστική. Τώρα παρουσίασε  τα δεύτερης γενιάς ακουστικά Hammerhead True Wireless, τα οποία κοστίζουν 30 $ περισσότερα από τα προηγούμενα 100 $, αλλά περιλαμβάνουν πρόσθετες premium δυνατότητες.

Για αρχή, περιλαμβάνουν φωτισμό ANC και RGB. Δεν θα έχετε την ίδια εμπειρία ακύρωσης θορύβου που μπορείτε να περιμένετε από τα ακουστικά Razer των $ 200 Hammerhead True Wireless Pro, αλλά η εταιρεία λέει ότι το νέο μοντέλο θα φιλτράρει ακόμα ήχους σαν το βουητό ενός αεροπλάνου. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Razer Audio, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και τη φωτεινότητα του Chroma RGB. Το λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις EQ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν υποστήριξη για Bluetooth 5.2 και ένα νέο σχέδιο που υποστηρίζει ότι η Razer βελτιώνει την ηχομόνωση και την εφαρμογή για τους περισσότερους ανθρώπους. 

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορείτε να περιμένετε να εκτοξευτεί από το μοντέλο του 2021 θα διαφέρει πολύ ανάλογα με τη χρήση των λειτουργιών RGB και ANC. Με τα δύο απενεργοποιημένα, η Razer ισχυρίζεται ότι μπορείτε να περιμένετε έξι και μισή ώρα παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση και επιπλέον 26 ώρες με τη συμπεριλαμβανόμενη θήκη φόρτισης. Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί μειώνονται σε τέσσερις και 20 ώρες όταν ενεργοποιείτε και τις δύο λειτουργίες. Αν και δεν είναι απαραίτητα υπέροχο, αυτό εξακολουθεί να είναι μια βελτίωση σε σχέση με τις 19 ώρες συνολικού χρόνου ακρόασης που προσέφερε το προηγούμενο μοντέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *