Το WhatsApp θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το ιστορικό συνομιλιών σας ανάμεσα σε Android και iOS

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το ιστορικό συνομιλιών σας ανάμεσα σε Android και iOS

Το WhatsApp αντιμετωπίζει τελικά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τα ιστορικά συνομιλιών του: την αδυναμία μεταφοράς τους όταν αλλάζετε πλατφόρμες. Το  Facebook έχει χρησιμοποιήσει το  Galaxy Unpacked event της Samsung για να εισαγάγει την επιλογή εισαγωγής του ιστορικού συνομιλιών WhatsApp μεταξύ Android και iOS. Αρχικά θα φτάσει σε τηλέφωνα Android, ξεκινώντας με τηλέφωνα Samsung με Android 10 ή νεότερη έκδοση (συμπεριλαμβανομένων των νέων αναδιπλούμενων), αλλά τελικά θα είναι διαθέσιμο και στα δύο λειτουργικά συστήματα.

Η μεταφορά περιλαμβάνει φωτογραφίες και φωνητικά μηνύματα και θα πρέπει να φτάσει στους χρήστες τις “επόμενες εβδομάδες”.

Η εφαρμογή ήταν δύσκολη, σύμφωνα με το WhatsApp. Καθώς τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στη συσκευή, η μετεγκατάστασή τους απαιτεί “πρόσθετη εργασία” από το WhatsApp, τους προγραμματιστές λειτουργικών συστημάτων και τους κατασκευαστές τηλεφώνων. Χρειάστηκε μια συλλογική προσπάθεια για να καταστούν δυνατές οι μεταφορές όπως αυτές, με άλλα λόγια.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το WhatsApp ανακοινώνει τα νέα στο Unpacked. Η Samsung ελπίζει σαφώς ότι αυτό θα σκαρφαλώσει σε χρήστες iPhone που δίσταζαν να χάσουν τα ιστορικά τους στο WhatsApp όταν μεταβούν σε τηλέφωνο Galaxy. Ωστόσο, αυτό θα είναι επίσης χρήσιμο για άτομα που μεταβαίνουν σε iPhone ή για οποιονδήποτε ανησυχεί μήπως χάσει ένα σημαντικό νήμα συνομιλίας όταν μεταπηδά από τη μία πλατφόρμα στην άλλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *