Οι  δοκιμές του Snapdragon 895/898 της Qualcomm δείχνουν βελτίωση της απόδοσης κατά 20%,

Οι δοκιμές του Snapdragon 895/898 της Qualcomm δείχνουν βελτίωση της απόδοσης κατά 20%,

 

Ο Snapdragon 888 της Qualcomm λειτουργεί πολύ καλά  αλλά και άγρια σε ορισμένα τηλέφωνα. Η οικογένεια Snapdragon 865/865+/870 δεν έχει αυτό το πρόβλημα, από την άλλη πλευρά. Αν περιμένατε ότι η επόμενη γενιά των κορυφαίων chipsets της Qualcomm θα ήταν πιο δροσερή από το 888, λοιπόν, ίσως σας περίμενε μια έκπληξη.

Σύμφωνα με μια φήμη από την Κίνα, ο πρώτος έλεγχος δειγμάτων χρησιμοποιώντας τη λιθογραφία 4nm της Samsung δείχνει βελτίωση της απόδοσης κατά 20% για το επερχόμενο τσιπ, το οποίο έχει τον αριθμό μοντέλου SM8450 και μπορεί να χαρακτηριστεί ως Snapdragon 895 ή 898 … ή ποιος ξέρει τι άλλο.  

Ενώ αυτή η βελτίωση της απόδοσης (υποτίθεται ότι συγκρίνεται είτε με το 888 είτε με το 888+) είναι προφανώς μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, υπάρχει μια άλλη πλευρά του νομίσματος, και αυτό είναι ότι το νέο τσιπ λειτουργεί επίσης πολύ. Δυστυχώς, δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πρόκειται για πρώιμα δείγματα ούτως ή άλλως, οπότε τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά από τώρα έως τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο, όταν αναμένεται να αποσταλούν οι πρώτες μάρκες στους πελάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *