Το Galaxy Z Flip 3 της Samsung θα είναι το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο που διατίθεται στο Google Fi

Το Galaxy Z Flip 3 της Samsung θα είναι το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο που διατίθεται στο Google Fi

Όταν το Galaxy Z Flip 3  κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα, θα μπορείτε να αγοράσετε  από το Google Fi, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που το MVNO πούλησε ένα αναδιπλούμενη συσκευή. Επιπλέον, εάν αποφασίσετε να προπαραγγείλετε το τηλέφωνο clamshell από τον γίγαντα αναζήτησης, μπορείτε να λάβετε πίστωση λογαριασμού 400 $.

Εάν είστε νέοι στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να μεταφέρετε τον αριθμό σας στο Fi από τον τρέχοντα ασύρματο πάροχό σας. Στο πλαίσιο της προσφοράς, μπορείτε επίσης να λάβετε πίστωση 150 $ από τη Samsung, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό της, υπό την προϋπόθεση ότι παραγγείλετε το πτυσσόμενο πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας της στις 27 Αυγούστου και, στη συνέχεια, καταχωρίσετε την αγορά σας μέσω της εφαρμογής Samsung Shop πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου 26η. Η πίστωση ισχύει έως τις 9 Νοεμβρίου. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας στον ιστότοπο της Google.

Όταν η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Z Flip 3 στην εκδήλωση Unpacked την Τετάρτη, είπε ότι ήταν έτοιμη να κάνει αναδιπλούμενα mainstream. Με μια πιο προσιτή τιμή 1.000 δολαρίων, η εταιρεία έχει σίγουρα την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει. Επίσης, δεν βλάπτει να υπάρχουν επιθετικές προωθήσεις όπως αυτή που προσφέρει η Google μέσω Fi.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *