Η Microsoft κυκλοφορεί ενημερωμένες εφαρμογές αλληλογραφίας, ημερολογίου και αριθμομηχανής στους ελεγκτές των Windows 11

Η Microsoft κυκλοφορεί ενημερωμένες εφαρμογές αλληλογραφίας, ημερολογίου και αριθμομηχανής στους ελεγκτές των Windows 11

Η Microsoft ενημερώνει μερικές από τις εφαρμογές που έρχονται προφορτωμένες με τα Windows 11. Για να ξεκινήσετε, θα βρείτε μια νέα έκδοση του Snipping Tool που δανείζεται μια ομάδα λειτουργιών από την εφαρμογή Snip & Sketch της Microsoft. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα “Win”, “Shift” και “S” στο πληκτρολόγιό σας για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό και, στη συνέχεια, επιλέξτε το τμήμα της οθόνης που θέλετε να καταγράψετε. Μόλις τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα βρείτε διάφορα εργαλεία που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε και να σχολιάσετε την εικόνα. Με τα Windows 11, το Snipping Tool περιλαμβάνει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία και μπορείτε να το ορίσετε ανεξάρτητα από το θέμα του συστήματός σας.

 Η Microsoft ενημερώνει επίσης τις εφαρμογές αλληλογραφίας και ημερολογίου στα Windows 11. Θα παρατηρήσετε ότι διαθέτουν πλέον στρογγυλεμένες γωνίες “και άλλες προσαρμογές” που θα τους βοηθήσουν να αισθάνονται περισσότερο σαν μια φυσική επέκταση του λειτουργικού συστήματος.

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, η ταπεινή εφαρμογή αριθμομηχανής έχει λάβει λίγη αγάπη από τη Microsoft. Περιλαμβάνει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία που μπορείτε να ορίσετε ανεξάρτητα από τα Windows. Η εταιρεία έχει επίσης ξαναγράψει το λογισμικό σε C# με την ελπίδα περισσότερων ατόμων να συμβάλουν στην ανάπτυξή του στο GitHub.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *