Το Redmi 10 κινείται ένα βήμα πιο κοντά για να κυκλοφορήσει καθώς παίρνει πιστοποίηση NBTC

Το Redmi 10 κινείται ένα βήμα πιο κοντά για να κυκλοφορήσει καθώς παίρνει πιστοποίηση NBTC

Το Redmi 10 που εντοπίστηκε στον ιστότοπο ενός λιανοπωλητή από τη Σιγκαπούρη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έχει πιστοποιηθεί από το NBTC της Ταϊλάνδης, μεταφέροντάς το ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία.

Η ταϊλανδέζικη αρχή δεν αποκαλύπτει τίποτα για το Redmi 10 εκτός από το ότι είναι smartphone 4G μόνο και δεν υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Redmi 10 moves a step closer to launch as it gets NBTC certified

Ωστόσο, χάρη στη λίστα του λιανοπωλητή από τη Σιγκαπούρη, γνωρίζουμε ότι το Redmi 10 θα τροφοδοτείται από το Helio G88 SoC, θα τρέχει MIUI 12 που βασίζεται στο Android 11 και θα διαθέτει 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το smartphone θα έχει ένα FullHD + 90Hz LCD 6.5″ με μια τρύπα στο κέντρο για την κάμερα selfie 8MP, ενώ το πίσω  θα έχει ένα σύστημα quad κάμερας που αποτελείται από 50MP πρωτογενούς, 8MP ultrawide, 2MP μακρο, και 2MP μονάδες βάθους.

Το Redmi 10 θα διαθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ τα φώτα αναμμένα θα είναι μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 18W.

Το smartphone που τροφοδοτείται από Helio G88 αναγράφεται στον ιστότοπο του λιανοπωλητή για SGD249 ($ 185/ 155 €) με τρεις επιλογές χρωμάτων, αλλά δεν υπάρχει καμία λέξη από την Xiaomi για το smartphone ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *