Η Google ενδέχεται να παρουσιάσει το Pixel 5a στις 17 Αυγούστου

Η Google ενδέχεται να παρουσιάσει το Pixel 5a στις 17 Αυγούστου

Περισσότερα στοιχεία έχουν εμφανιστεί ότι το Google Pixel 5a μπορεί να βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του. Σύμφωνα με γνωστό ιστότοπο υπάρχει  φωτογραφία από κατάστημα επιδιόρθωσης των τμημάτων 5α Pixel που φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες γύρω από το τηλέφωνο , συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του. Η συσκευή θα ήταν πραγματικά ένα spruced-up Pixel 4a 5G , σύμφωνα με τη διαρροή. Θα έχετε μια παρόμοια σύνδεση και μέγεθος διπλής πίσω κάμερας, μόνο με μια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία 4.680mAh (από 3.800mAh) και ένα πιο πλαστικό περίβλημα.

Επίσης,  υποστηρίζεται και η υποδοχή ακουστικών. Η κεντρική πλακέτα και άλλα εξαρτήματα λείπουν, αν και η Google αναμένεται να βασιστεί σε ένα Snapdragon (πιθανώς το 765G από το Pixel 4a 5G) και όχι σε μια παραλλαγή του προσαρμοσμένου τσιπ Tensor που έρχεται στο Pixel 6.

Google Pixel 5a back from leaked parts

Η πηγή ισχυρίζεται ότι η Google θα παρουσιάσει το Pixel 5a στις 17 Αυγούστου. Οι φήμες του παρελθόντος είχαν υποδείξει ότι το 5α ενδέχεται να φτάσει στα καταστήματα στις 26 Αυγούστου σε τιμή 450 $, 50 $ χαμηλότερα από το Pixel 4a 5G αλλά πολύ πάνω από τα 350 $ του βασικού 4a. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *