Η Xiaomi παρουσιάζει μια νέα βάση ασύρματης φόρτισης 100W για κάτι λιγότερο από $ 100

Η Xiaomi παρουσιάζει μια νέα βάση ασύρματης φόρτισης 100W για κάτι λιγότερο από $ 100

H Xiaomi διαθέτει επίσημα μια νέα βάση ασύρματης φόρτισης – ένα μοντέλο 100W, το οποίο είναι σχεδόν πανομοιότυπο από κάθε άποψη με την υπάρχουσα μονάδα 80W. Το τελευταίο χρονολογείται από πέρυσι και προσφέρεται εδώ και αρκετό καιρό, αν και με ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό από το αρχικό πρωτότυπο.

Αυτός ο νεότερος σχεδιασμός μοιράζεται επίσης με τη μονάδα 100W. Σας επιτρέπει ακόμα να τοποθετήσετε μια συσκευή είτε κάθετα είτε οριζόντια και η μόνη πραγματική φυσική διαφορά είναι ότι το νεότερο 100W MDW-13-EL μοντέλο έρχεται σε μαύρο χρώμα με χρυσούς τόνους, ενώ το παλαιότερο 80W MDY-13-ED διατίθεται σε λευκό χρώμα με ασημί τόνους.

Το ζευγάρι φαίνεται να μοιάζει αρκετά και στο εσωτερικό, καθώς το νέο μοντέλο εξακολουθεί να βασίζεται στην τυπική τεχνολογία φόρτισης Qi και εξακολουθεί να έχει σχεδιασμό διπλού πηνίου, έναν δυναμικό ανεμιστήρα που ξεκινά μόνο όταν χρειάζεται και έρχεται ακόμη και με ίδιος φορτιστής Xiaomi 120W και καλώδιο USB 6Α στο κουτί. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το νεότερο μοντέλο προσθέτει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας βαθμονόμησης ρεύματος, διατηρώντας παράλληλα την υπερβολική ένταση, την υπερβολική τάση, την υπερβολική θερμοκρασία, τις ηλεκτροστατικές προστασίες και την ανίχνευση ξένων αντικειμένων του προηγούμενου μοντέλου.

Xiaomi unveils a new 100W wireless charging stand for just under $100

Έτσι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, εξετάζουμε ένα ενισχυμένο μοντέλο που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 16 Αυγούστου στις 10 το πρωί, για 599 CNY ή περίπου 92 δολάρια. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για τη διεθνή διαθεσιμότητα.

Xiaomi unveils a new 100W wireless charging stand for just under $100

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *