Το Samsung Galaxy A03s εμφανίζεται σε νέες εκδόσεις αποκαλύπτοντας περισσότερες επιλογές χρωμάτων

Το Samsung Galaxy A03s εμφανίζεται σε νέες εκδόσεις αποκαλύπτοντας περισσότερες επιλογές χρωμάτων

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν για το Samsung Galaxy A03s τον Μάιο αποκάλυψαν ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη με waterdrop notch  και θα διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Ενώ αυτές οι εικόνες μας έδειξαν το Galaxy A03s σε μαύρο χρώμα, ένα νέο σύνολο απόδοσης εμφανίστηκε, αποκαλύπτοντας δύο ακόμη χρωματικές αποχρώσεις – Λευκό και Μπλε.

Εκτός από την εμφάνιση του Galaxy A03s σε νέες αποχρώσεις, η πηγή αποκαλύπτει ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών HD+ Infinity-V, One 11 UI Core 3.1 βασισμένο στο Android 11, αποθηκευτικό χώρο 128 GB και 6 GB RAM. Αν και υπάρχει 4 GB RAM μοντέλο επίσης που εντοπίστηκε στο Geekbench με Helio G35 SoC και φήμες λένε ότι η ευρωπαϊκή μονάδα θα έχει 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο.

Samsung Galaxy A03s appears in new renders revealing more color options

Η πηγή επιβεβαιώνει επίσης προηγουμένως διαρροές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης μπαταρίας 5.000 mAh, κάμερας selfie 5MP και τριπλής κάμερα στο πίσω μέρος που αποτελείται από 13MP κύρια, 2MP μακροεντολή και 2MP αισθητήρες βάθους.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία από τη Samsung για το Galaxy A03, αλλά η  σελίδα υποστήριξης  του smartphone κυκλοφόρησε στον επίσημο ινδικό ιστότοπο της εταιρείας τον περασμένο μήνα, υποδηλώνοντας μια επικείμενη κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *