Το Microsoft Outlook θα εγκαταλείψει σύντομα την υποστήριξη για iOS 13 και watchOS 6

Το Microsoft Outlook θα εγκαταλείψει σύντομα την υποστήριξη για iOS 13 και watchOS 6

H Microsoft ανακοίνωσε μια νέα πολιτική υποστήριξης για iOS για την εφαρμογή αλληλογραφίας του Outlook. Η Microsoft θα υποστηρίζει μόνο 2 εκδόσεις iOS και WatchOS σύμφωνα με τη νέα πολιτική- την τρέχουσα και την προηγούμενη.

Με το iOS 15 αυτή τη στιγμή σε έκδοση beta, το Outlook για iOS ετοιμάζεται να καταργήσει την υποστήριξη για το iOS 13. Ομοίως, η Microsoft θα καταργήσει την υποστήριξη για το watchOS 6.

Προχωρώντας, μόλις κυκλοφορήσει το iOS 15 στο GA, οι απαιτήσεις συστήματος για το Outlook για iOS θα ενημερωθούν για να αντικατοπτρίζει την υποστήριξη για iOS 15 και το watchOS 7 και 8 θα είναι οι μόνες υποστηριζόμενες εκδόσεις για το Apple Watch.

Μετά την κυκλοφορία του iOS 15, οι συσκευές Outlook με iOS 13 ή παλαιότερη έκδοση δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις εφαρμογών του Office. Εκείνη τη στιγμή, οι πελάτες θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την παλαιότερη έκδοση του Outlook για iOS. Μόλις ενημερώσουν τη συσκευή τους σε iOS 14 ή νεότερη έκδοση, θα λάβουν τη νεότερη έκδοση του Outlook.

Με την πάροδο του χρόνου, το Outlook για iOS σε συσκευές iOS 13 θα σταματήσει τελικά το συγχρονισμό δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου, εκτός εάν διαθέτουν υποστηριζόμενη έκδοση του iOS.

Αυτή η αλλαγή δεν επηρεάζει κανέναν που χρησιμοποιεί το Outlook για εφαρμογές iOS σε iOS 14 ή νεότερη έκδοση.

Η Microsoft συνιστά στους χρήστες συσκευών Apple να ενημερώσουν το λειτουργικό τους σύστημα το συντομότερο δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *