Το ‘Fortnite’ προσθέτει ένα περιορισμένου χρονικού διάστηματος κουμπί “Among Us”.

Το ‘Fortnite’ προσθέτει ένα περιορισμένου χρονικού διάστηματος κουμπί “Among Us”.

H Epic Games κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία περιορισμένου χρόνου στο Fortnite που ονομάζεται Imposters, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν το  Among Us  χωρίς να εγκαταλείψουν το battle royale. Κάθε αγώνας περιλαμβάνει δύο ομάδες αποτελούμενες από οκτώ πράκτορες και δύο απατεώνες.

Η δράση λαμβάνει χώρα σε έναν νέο εσωτερικό χάρτη που ονομάζεται The Bridge. Οι πράκτορες πρέπει να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες για να φτάσουν στο τέλος του αγώνα με ασφάλεια. Φυσικά, οι απατεώνες είναι εκεί για να ρίξουν αυτό το σχέδιο. Όταν βρεθεί ένα πτώμα, όλοι όσοι είναι ακόμα ζωντανοί συνέρχονται για να εκφράσουν τις υποψίες τους και να ψηφίσουν ποιον πιστεύουν ότι διέπραξε το έγκλημα. Σε μια ανατροπή της διαδικασίας, η δημόσια φωνητική συνομιλία απενεργοποιείται και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα γρήγορο μενού συνομιλίας και emotes για να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε δεν είναι στο πάρτι σας.

Ως απατεώνας, έχετε μια χούφτα κόλπα στο μανίκι σας για να πετάξετε την αντίπαλη ομάδα από τα ίχνη σας. Μπορείτε να κάνετε τόσο τους πράκτορες όσο και τους απατεώνες να μοιάζουν προσωρινά με τη μασκότ Peana της Fortnite, καθώς και να τηλεμεταφέρετε όλους σε διαφορετική τοποθεσία στο χάρτη. Όπως και στο μεταξύ μας, έχετε επίσης τη δύναμη να παγώσετε την πρόοδο των εργασιών που δουλεύουν οι άλλοι παίκτες μέσα και γύρω από το The Bridge.

Για τα Epic Games, αυτή είναι η δεύτερη κυκλοφορία της λειτουργίας Among Us. Στα τέλη του περασμένου έτους, κυκλοφόρησε το The Spy Within, μια άλλη λειτουργία περιορισμένου χρόνου που είδε τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες οκτώ πρακτόρων και, σε αυτή την περίπτωση, δύο διεισδυτές. Μπορείτε να περιμένετε στην ουρά για να παίξετε Imposters μόλις κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης Fortnite.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *