Η επερχόμενη τριάδα Galaxy Tab S8 θα διαθέτει chipset Snapdragon 898 (όχι Exynos 2200)

Η επερχόμενη τριάδα Galaxy Tab S8 θα διαθέτει chipset Snapdragon 898 (όχι Exynos 2200)

Πριν από μερικούς μήνες υπήρξε μια μαζική διαρροή των προδιαγραφών του Galaxy Tab S8 που καλύπτουν τρία μοντέλα – vanila, S8+ και S8 Ultra. Το μοντέλο vanilla θα υποστηρίζει φόρτιση 45W με βάση αυτή τη διαρροή.

Θα μπορούν να χειρίζονται 10V στα 4,5Α, που ταιριάζουν με τα μοντέλα Galaxy Tab S7. Παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερες μπαταρίες από τα τηλέφωνα, η γρήγορη φόρτιση στα 40 ή περισσότερα Watt σε tablet είναι αρκετά σπάνια. Μιλώντας, το Galaxy Tab S8+ υποτίθεται ότι έχει μπαταρία 10.090 mAh, το S8 Ultra μπαταρία 11.500 mAh, το μοντέλο βανίλιας θα έχει τη μικρότερη μπαταρία στα 8.000 mAh.

Τέλος , και οι τρεις εκδόσεις  θα τροφοδοτούνται από τον επερχόμενο Snapdragon 898. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για την καθυστερημένη κυκλοφορία – τα δύο πρώτα μοντέλα Tab S7 κυκλοφόρησαν πριν από ένα χρόνο. Και το 898 δεν αναμένεται μέχρι τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι  τα tablet δεν θα χρησιμοποιούν το Exynos 2200 της Samsung. Περισσότερη ισχύς γραφικών θα ήταν επωφελής στη μεγαλύτερη οθόνη. Φυσικά, ούτε το Exynos είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Η γενιά Samsung Galaxy Tab S8 αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τα ναυαρχίδες του Galaxy S22. Όλοι θα τρέξουν το νέο One UI 4.0 από το κουτί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *