Η προεπισκόπηση των Windows 11 είναι τώρα διαθέσιμη στο Azure Virtual Desktop

Η προεπισκόπηση των Windows 11 είναι τώρα διαθέσιμη στο Azure Virtual Desktop

Πριν το 2019, η Microsoft ξεκίνησε την υπηρεσία Virtual Desktop των Windows (τώρα Azure) για να προσφέρει μια εμπειρία Windows 10 πολλών χρηστών από το cloud. Το Azure Virtual Desktop παρείχε επίσης απλοποιημένη διαχείριση, βελτιστοποιήσεις για το Office 365 ProPlus και υποστήριξη για περιβάλλοντα Remote Desktop Services (RDS).

Το Azure Virtual Desktop έχει γίνει μια δημοφιλής πλατφόρμα cloud VDI για την εκτέλεση επιτραπέζιων υπολογιστών και εφαρμογών στο cloud και την παροχή μιας πλήρους εμπειρίας των Windows στους χρήστες σχεδόν οπουδήποτε. Προς το παρόν, οι οργανισμοί το χρησιμοποιούν με Windows 10, Windows 7, Windows Server και η Microsoft ανακοίνωσε τώρα ότι προσφέρει Windows 11 σε εικονική επιφάνεια εργασίας Azure.

Οι πελάτες Enterprise και Education μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Azure Virtual Desktop για να δοκιμάσουν τα Windows 11 τώρα που είναι διαθέσιμα στο Πρόγραμμα Windows Insider. Το Azure Virtual Desktop είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους πελάτες να δημιουργήσουν το περιβάλλον επικύρωσής τους για να δοκιμάσουν αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα.

Για τα Windows 11, το Azure Virtual Desktop εξακολουθεί να παρέχει αποκλειστική υποστήριξη για πολλαπλές συνεδρίες, μια σημαντική επιλογή που βοηθά τις εταιρείες να βελτιστοποιήσουν το κόστος εκτελώντας πολλούς χρήστες σε ένα εικονικό μηχάνημα Azure. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Trusted Launch (διαθέσιμο σε προεπισκόπηση) για να ενεργοποιήσετε το TPM 2.0 και την ασφαλή εκκίνηση ως μέρος της διαμόρφωσης του VM για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες ασφαλείας στα Windows 11. Η εμπειρία χρήστη με το Azure Virtual Desktop προορίζεται να είναι πανομοιότυπη με την τοπική Εμπειρία υπολογιστή. Ορισμένα εφέ γραφικών υψηλότερου επιπέδου, όπως διαφάνειες, κινούμενα σχέδια και στρογγυλεμένες γωνίες, ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση της Azure Virtual Desktop με ένα Azure VM με τη σωστή υποστήριξη GPU.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Azure Marketplace για να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις εικόνες των Windows 11:

  • Windows 11 Enterprise (Προεπισκόπηση)
  • Windows 11 Enterprise multi-session (Προεπισκόπηση)
  • Windows 11 Enterprise multi-session + Microsoft 365 Apps (Προεπισκόπηση)

 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *